2015 m. birželio 22 d., pirmadienis

Užimtumo tarnyba kursai

Užimtumo tarnyba kursai

Užimtumo tarnyba prie LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos. Siekiate įsidarbinti ar pradėti dirbti savarankiškai ir neturite reikiamos kvalifikacijos ar kompetencijų? O galbūt norite pakeisti savo profesiją bei darbą?


Užimtumo tarnyba kursai

Kursų trukmė priklauso nuo pasirinktos specializacijos bei nuo mokymus teikiančio centro. Kauno Naujamiesčio darbo rinkos mokymo centre laukiami ne tik darbdavio atsiųsti dirbantieji ar atvykusieji mokytis savo iniciatyva. Mokymo teikėjas: Uždaroji akcinė bendrovė . Finansavimo suma priklauso nuo pasirinktų kursų. Buhalterių rengimo kursai finansuojami UT lėšomis. Programa skirta ugdyti gebėjimus registruojant ūkines operacijas dokumentuose ir apskaitos registruose, tinkamai apskaityti įmonės turtą, . Prasmingas užimtumas – tai pastovus ir nekintantis žmogaus tikslas.


Laukiami ne tik darbdavio atsiųsti dirbantieji ar atvykusieji mokytis savo iniciatyva už asmeninius pinigus, bet ir bedarbiai su užimtumo tarnybos siuntimu. Mes kviečiame į mokymo kursus pradedantiems kurie truks akademinių. Dėl profesinio mokymo finansavimo galimybes išsamesnę informaciją galima gauti kreipiantis į užimtumo tarnybą prie LR SADM - Dėl mokymų - kreiptis . Kas zino, kaip situacija del kursu? Neturintiems programavimo žinių siūlome Pradedančiųjų kursus ,. Sveiki esu pripazintas darbingas uzimtumo tarnyba siuncia. LDB( užimtumo tarnyba ). Kieki pavyko išsiaiškinti užimtumo tarnyboje , tai lėšų neįgaliųjų įdarbinimui yra tik . Perkvalifikavimo kursai , mokymai.


UŽIMTUMO TARNYBA PRIE LIETUVOS RESPUBLIKOS SOCIALINĖS APSAUGOS IR DARBO MINISTERIJOS, Vilniaus. Visų kategorijų mokymas, kodas, ADR, krautuvų kursai , papildomas vairuotojų. Masažų kursai masažuotojo spaudui įgyti, 1val. Užimtumo skatinimo ir motyvavimo paslaugų nedirbantiems ir socialinę paramą . Bet sėkmingomis darbo, už kurį būtų . Utenos teritorinės darbo biržos Jaunimo užimtumo skyriuje veikia Jaunimo.


JDC lankytojų konsultacijos, kursų , mokymų įvairiomis temomis. Kiek Jaunimo savanoriškos tarnybos savanorių organizacija gali priimti vienu metu? Daugiau informacijos čia. Pirmas kontaktas ir priėmimas į kursus ”. Organizuojame manikiūrininko profesinį mokymą.


Užimtumo tarnyba kursai

Esate registruotas užimtumo tarnyboje ir ieškote darbo? Turite sporto krypties aukštąjį išsilavinimą, esate kvalifikuotas fizinio ugdymo mokytojas ar sporto . Kursų metu supažindiname su visais B-VCA darbų saugos reikalavimais. Pastolių montuotojų mokymo programa registruotiems užimtumo tarnyboje. Darbo rinkos ir užimtumo rėmimo.


Lietuvos darbo biržą) Lietuvai yra.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai