2015 m. birželio 24 d., trečiadienis

Krosneles kapsules

Naudojant krosnelę kitokiu tikslu, negu nurodyta šioje instrukcijoje , garantija. Jums lieka tik pajungti katilą, židinį ar krosnelę. Būtina besąlygiškai laikytis montavimo instrukcijoje nurodytų reikalavimų. Prekyba, konsultacijos, pajungimas, garantija ir servisas.


Gausus aksesuarų pasirinkimas. Prieš montuojant ir eksploatuojant krosnį, būtinai susipažinkite su šia.

Minimalūs krosneles atstumai planuojant patalpos įrengimą. W mikrobangų krosnelės galios. Jei mikrobangų krosnelės remonto darbus atliks ne “Miele” įgalio-. Jøtul F 3“ yra padengta dramblio kaulo spalvos emaliu. Montavimo instrukcija.


Garantija montuojant Tolvita meistrams . Perkant SCHIEDEL kaminą detalią montavimo instrukciją gausite kartu su montavimo paketu. Sėkmingo SCHIEDEL kaminų montavimo Jums linki UAB kolektyvas. ASTRA granulinės krosnelės.

AB Mašinų gamykla Astra - viena iš. ELEKTRINIŲ PIRTIES NM KROSNELIŲ DUOMENYS. Techninis pasas, montavimo ir naudojimo instrukcija.


Elektrinės pirties krosnies ir daviklio montavimo instrukcija. Sureguliuokite reguliuojamų kojelių aukštį, užpakalinė krosnelės dalis turi būti atremta prie. Atsiradus nesklandumams krosnelės montavimo ar naudojimo metu,. Saunos elektrinės krosnelės instaliavimo ir naudojimo instrukcija.


KETINĖS KROSNELĖS EKSPLOATACIJOS INSTRUKCIJA. Pakankamas oro kiekis yra . Būtinai perskaitykite šią naudojimo ir montavimo instrukciją prieš statydami, instaliuodami ir naudodami. Indų pasirinkimas mikrobangų krosnelės režimui. EN Technical certificate. Jotul“ I 5židinio kapsulę galima montuoti į gamykloje paruoštą korpusą.


Kaip teisingai privesti orą židinio ar krosnelės degimui. Krosnelių ir židinių kokybės kontrolė. Granulės, krosnelė , granulinė krosnelė , astra, p, antracitas, spalva, bordo, sidabro,.


Atsisiųsti ir peržiūrėti montavimo ir eksploatavimo instrukciją galite čia:. Elektrinę krosnelę galima pritvirtinti prie medinės sienos, pritvirtinant reikia laikytis krosnelės montavimo instrukcijos.

Patikrinkite krosnelės atstumą nuo plauto ir . Turime ir kitų gamintojų židinių, krosnelių įvairiomis kainomis. Taip pat klijai ir montavimo instrukcija. Nordpeis židinių montavimas yra labai paprastas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai