2015 m. birželio 29 d., pirmadienis

Cpo sutartys

Mėlyna pūkinė striukė su dirbtiniu kailiu HEINE - BEST CONNECTIONS. Moteriškos žiemos džinsų striukė su kailiu viduje pateikiama monofoninio spalvų schemoje ir priešingai. Ypač populiarūs modeliai su ryškia dažyta apdaila. Raskite profesionalius kailius, užklotus kalnų parka - vyrų gamintojus ir tiekėjus Kinijoje. Mūsų gamykla remia OEM paslaugas kailių kapotos žemyn kalnų parka - vyrų.


Cpo sutartys

Jei ieškote geros individualios. Aukšta apykaklė sujungta su gobtuvu su atsegamu kailiuku. Nuo pat parko pradžios jie pavadino išorinius drabužius, pagamintus iš apsirengusių kailių , kailius, kuriuos dėvėjo Tolimųjų Šiaurės gyventojai. Helly Hansen Mayen parka žieminė striukė. Visi striuke su kailiu skelbimai - striuke su kailiu skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Parka su naturaliu kailiuku. På hittar du hela vårt utbud av PullBearPaltai ir striukės. Titta in nu och upptäck 356. Dvipusė striukė su dirbtiniu kailiu , BLACK. Ilgos, trumpos, medvilninės, kailinio pamušalo, armijos žieminės striukės su.


Cpo sutartys

PARKA SU DIRBTINIU KAILIU PUOŠTU GOBTUVU. Apgaubianti šiluma, kokybiško pasiuvimo vyriška striukė ar išskirtinė parka su didingu kailiu ir aukšta apykakle. Mūsų elektroninės parduotuvės pasiūloje rasite.


Kailinius, kailines liemenes ir parkas ( striukes su kailiu ) siuvame pagal užsakymą , galime pasiūti įvairaus ilgio ir spalvų, pridėti kapišoną ar apykaklę. Moteriška adidas ilgesnio modelio striukė su kapišonu ir kailiu. Tvirtas audinys su sintetiniu užpildu užtikrina šilumą. Dvi šoninės kišenės su dvigubais skyriais . Lengvas apsiaustas su gobtuvu. Striukė parka su kailiniu gobtuvu.


Sudėtis: 1 medvilnė. Pamušalas iš 1 poliesterio. Uzpildas kupranugario vilna.


Rankoves ir kapisonas papuostas . Pereiti į Su dekoratyviniais kailių elementais - Dažnai gamintojai neapsiriboja kailių įklotais, nes jie stengiasi, kad parkas būtų ne tik šiltas, bet ir gražus. The most elegant outerwear for women at Massimo Dutti. Tvirtas priekinis užtrauktukas apsaugotas atvartu su sagomis. Parką derinkite prie siaurėjančių džinsų, kerzinio stiliaus aulinukų arba šiltų.


Tokios striukės puikiai dera prie šviesių, kailiu dekoruotų . Dažniausiai jos būna su kailiu ir raišteliais reguliavimui. Aliaskos žiemos parkas kaip tik toks. Medvilninė striukė trumpomis rankovėmis, kailio imitacijos vidumi. Ovalus guolis su kailiu , dydis Nr.


Parko striukė su natūraliu kailiu yra tik vienas iš tokių puikiai pritaikytų dalykų. Priklausomai nuo dizainerio dizaino, tai gali būti parkas su kailiu padengtu kailiu. Stora, šilta, žieminė parka striukė - idealus drabužis šaltomis žiemos dienomis.


Cpo sutartys

Klasikinio modelio striukė - parka su baltos spalvos kailiuku , kuris dengia ir gobtuvo vidų. Drabužis pirkėjui atsiunčiamas dailiai supakuotas Diavolesa dėžėje . Kodėl daugelis žmonių renkasi parką ir mėgstamas žiemines striukes deda į spintą? Privalomas gaubtas, apipjaustytas dirbtiniu arba natūraliu kailiu. Ilga, patvari žieminė striukė besikeičiantiems žiemiškiems orams ir.


Platus ir didelis gobtuvas su nusegamu sintetiniu kailiu puikiai apsaugo krentant sniegui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai