2015 m. birželio 24 d., trečiadienis

Ogmios miestas geles

Ogmios miestas geles

Fioraio – tai gėlių parduotuvė, išskirtinai kreipianti dėmesį į gėlių ir puokščių unikalumą. Floristės komponuoja gėles jau metų, tad turi didelę patirtį. Gėles mylime ne mažiau nei žmones, nes turbūt nėra subtilesnio būdo.


Ogmios miestas geles

Jei reikia gražiausių gėlių! Verkių gėlių turgus - Lakūnų g. Atsiliepimų: Siaubingas aptarnavimas. Vilnius, Lithuania - Rated 3. Turi jaustis kaltas kai.


Gėlės , dekoratyviniai augalai, reikmenys. Veiklos aprašymas: Proginės puokštės, vestuvinės puokštės pagal užsakymus. Darbo laikas ‎: ‎I-V: 08.


Tad nepamirškit, mes Jūsų labai laukiame svečiuose! Mūsų užduotis - gėles įpinti į klientų gyvenimo istoriją, siekiant grožio, estetikos ir gerų. Gėlių pristatymas į namus - patogu, nustebina artimą ir yra subtilus būdas išreikšti dėkingumą, meilę, dėmesį gėlėmis, saldžia smulkmena ar siunčiama žinute . Pa(si)lepinti gėlėmis progos nereikia! O kad kambarines gėles prižiūrėti būtų lengviau – šalia gido rasite kalendorių su lipdukais, kur kiekvieną mėnesį . Užsisakykite gėles tiesiai iš Olandijos!


Ogmios knygyne (yra pakankamai). Tai skintos, vazoninės, stabilizuotos, dekoratyvinės gėlės ir priedai. Skintos gėlės , puokštės, gėlių dėžutės, švenčių dekoravimas. Retos, išskirtinės orchidėjos. Gėlių dėžutės, gėlių kompozicijos pagal . Besidomintys sodininkyste ir daržininkyste Žalioje stotelėje ras sodo ir daržo prekių: įrankių, sėklų, sodinukų ir kitų produktų gražiam sodui bei daržui.


Savaitgalio gėlės Jūsų namams! Rudens spalvos, saulė ir gėlės ! Palaidinė nėščioms ir maitinančioms Sori ( gėlės ). CONE stalinis šviestuvas - MĖLYNOSIOS GĖLĖS. Pašte klientus aptarnaujantis darbuotojas.


PayPost“ skyriaus pardavimų vadybininkas. Perkant prekes „Senukų“ parduotuvėse galite pasinaudoti nemokama interjero projektavimo paslauga (dizaineriai atvyks konsultuoti į namus). Loversai, MB - gėlės ir dekoratyviniai augalai, dovanos.


OGMIOS CENTRO GĖLIŲ SALONAS, UAB OGMĖJA. Mes kuriame su nuotaika! Gėlės pasakoja istorijas ir kuria emocijas. Naujausios indų, virtuvės įrankių ir stalo aksesuarų kolekcijos ir geriausi akcijų pasiūlymai. Instagram post added by studijaorchidejos Puokštės kuriančios emocijas.


Photos and videos from instagram posts about studijaorchidėjos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai