2015 m. birželio 18 d., ketvirtadienis

Dygsniuoti audiniai striukems

Dygsniuoti audiniai striukems

Naujas neperšlampantis dvipusis seilinukas - Naujas. Iš viršaus medžiaginis audinys, o iš blogosios pusės neperšlampantis audinys. Vystyklai visiškai natūralus, todėl nesukelia alergijos ir yra saugūs kūdikiui. Itin tvirtas audinys - puikiai atlaikys dažnus skalbimus. Pasiūti iš sertifikuoto audinio.


Dygsniuoti audiniai striukems

Vandeniui atsparus audinys , klijuotos siūlėsGobtuvą galima paslėpti apykaklėje. Uniforminė darbo striukė (su regalijomis ir antpečiais, audinys – pusvilnė, artikulas Sezoninis lietpaltis ( neperšlampantis audinys ) – vnt. Gamintojas: -;Medžiaga: 1 tencelis;Papildoma informacija: Pagaminta Ispanijoje;Paklodės tipas: Su guma;ESTEL – tai produktas, apsaugantis čiužinį. Savybės: modernus patogus modelis nevaržantis judesių laisvės.


Išorinis audinys : Nepralaidi vandeniui, neperpučiama, tačiau . Tai puikus audinys vaikams , . Ant paklodės esanti guma užtikrina, kad ji tvirtai priglus prie čiužinio ir neslankios , taip užtikrindama patogų nakties miegą. Audinys : Kilpinis audinys PES 1. Vykdome prekybą internetu. Visas prekes galite rasti ir įsigyti . Sportinio kostiumo vidinis audinys tinklelis, išorinis - neperšlampamas. Vidinis Softshell audinio sluoksnis - flyso audinys , kuri yra labai minkštas, neerzina odos ir suteikia komforto jausmą.


Rezultatas - neperšlampantis. Neperšlampanti PVC medžiaga lietpalčiams FOLIJA. Sudėtis 1 poliuretanas. Paltinis mikropluošto dvipusis audinys su spauda ROMBAI.


Audinio sudėtis: 1 medvilnė Paskirtis: audinį malonu liesti ir jis geriausiai. Pašiltintas, neperšlampantis audinys striukėms, džemperiams, kombinzonams. Medvilniniai audiniai ,užuolaidos,siuvimo bei mezgimo reikmenys. M BALTAS NEPERŠLAMPANTIS FROTINIS AUDINYS KAINA € 10. Aukštos kokybės medvilninis audinys , kuris neišsitampo bei išlaiko sodrias spalvas net po daugelio skalbimų.


Dygsniuoti audiniai striukems

Išlieka elastingas visą tarnavimo laiką, patvarus ir neperšlampantis. Stilingi ir praktiški multipaskirties maišeliai iš neperšlampančio audinio - patogūs naudoti paplūdimyje, baseine, sporto klube, iškyloje. Atsparus vandeniui poliesterio audinys leis jums įsivaizduoti nuostabią dieną, galite naudoti, kad susiūtų maišelis, kelioninis krepšys, rūsys, naminių gyvūnėlių. Skandinaviškas stilius ir klasikinės spalvos, aukštos kokybės neperšlampantis „ vegan tech“ audinys , litrų talpa, paminkštintas skyrius 13“ nešiojamam . Turbūt tenka susidurti su tuo, kad pagalvės viršaus audinys išsipurvina greičiau, nei to norėtųsi, taip pat ne paslaptis, kad pagalves labai mėgsta erkutės, - nes . MEDŽIAGA:1 nailonas, kvėpuojantis, neperšlampantis audinys.


PROS Nepralaidus vandeniui Prijuostė neperšlampanti 108Z Plavitex, žalia . Akuku seilinukas frotinis neperšlampantis. Viršutinis sluoksnis iš 1 medvilinės. Frotinis audinys yra švelnus ir gerai sugeria drėgmę, tuo tarpu apatinis, . Lietpaltis neperšlampantis nailoninis.


Kostiumas neperšlampantis nailoninis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai