2015 m. balandžio 2 d., ketvirtadienis

Verslo kursai

Projektų valdymo mokymai profesionalams bei pradedantiesiems. PMI Knowledge Center skiltyje galima rasti įvairių naudingų skaitinių projektų valdymo . MB Patirtys ir idėjos - mokymai specialistams, seminarai, kursai, Veidotyros. Jūsų profesiniame lauke ir kuo būtų naudingi Jūsų klientams.


Rinkoje tokie nuo A iki Z mokymai kainuoja šimtus ir net tūkstančius eurų už vieną. VISI NAUJAUSI MOKYMAI IR PAPILDOMI NAUDINGI RESURSAI KLUBO .

Mokymai įgyvendinti Klaipėdos . Profesionalus bei įdomus mokymas , labai naudinga ( Rimas Budreika). Puikūs praktiniai ir įtraukiantys mokymai ! Esri programine įranga, teorija, kuria pagrįsta GIS technologija, ir ArcGIS įrankių taikymo. Please rotate your device. Drag up for fullscreen.


Kad mokymai būtų naudingi. Nuotrauka: Juditos Grigelytės.

MOKYMUS VEDA SERTIFIKUOTI TOC IR LEAN METODIKŲ EKSPERTAI. Personalo valdymo standarto pagrindinės programos mokymai. Kokia personalo valdymo strategija naudinga sprendžiant vienus ar kitus . Stipri ALUMNI bendruomenė pabaigus mokymus.


Vidiniai mokyklos renginiai. Darbo pasiūlymai, renginiai, bendraminčiai ir naudinga informacija tik mokyklos . Darbo ieškantiems žmonėms, besidomintiems tautiniu paveldu, galvojantiems apie savo verslą arba planuojantiems naujas veiklas savo ūkyje . MS Excel bei grafinio dizaino programų (CorelDraw, Adobe Photoshop) mokymus. Klientų sąraše UAB „Delfi“, UAB „Swedbank“, UAB . Ateik į trejus metus trunkančius jaunesniųjų karininkų vadų mokymus (JKVM). Tau naudinga tiek civiliniame . Verslo lyderių centras.


Naudingi mokymai , kompententingi lektoriai, nerealiai motyvuota studentų komanda. Naudos ir malonumo derinys-balų! Ačiū už įdomius ir vertingus mokymus. Patiko, buvo labai naudinga.


Labai patiko, greitai . Paskaitykite, ką apie mano vedamus mokymus rašo klientai.

Manau, mokymai yra naudingi kiekvienam žmogui, kuris savo profesijoje susiduria su . Ji paprašė, kad kambaryje esantys ratano baldai būtų išnešti ant . Utenos trečiojo amžiaus universiteto (UTAU) klausytojai spalio d. Viešojo kalbėjimo mokymai : atvirieji, individualūs, įmonėms. Astai už daugybę naudingų patarimų, už visus pratimus, už prigimtinio balso paieškas ir teisingo .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai