2015 m. balandžio 3 d., penktadienis

Tujos lazdijuose

Tujos lazdijuose

Formuojant gyvatvorę , eilėje rekomenduojama sodinti ne tankiau kaip 5-m atstumu. Lietuvos įmonių katalogas. Smaragdinės tujos , kaip ir daugelis sodinukų - kuo mažesni, tuo pigesni. Bet tada reikia laukti, kol užaugs. Nekarpoma gali užaugti iki m. Tai viena iš tinkamiausių tujų karpomoms gyvatvorėms.


Tujos lazdijuose

Maumedžius (5Lt) bei eglaites (5Lt) miškui ar parkui. Viena populiariausių gyvatvorinių tujų, greitai auganti, vertinama del sodriai žalios spalvos šakelių ir tankios lajos. Puikiai tinka sodinti gyvatvorėms.


Gyvatvorėms tinkantys augalai. Specialistai-apželdintojai gyvatvorėms pataria rinktis kukmedžius, gudobeles, tujas , erškėtrožes, žvilgančiuosius kaulenius, . Tujos sodinamos pavasarį. Sodinant tujų gyvatvorę , jos tankumas parenkamas pagal sodinukų aukštį. Visi tujos gyvatvorems skelbimai - tujos gyvatvorems skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Kokias tujas rinktis gyvatvorei ? Sodinukai, medeliai, tujos , miškų įveisimas, miško, sodmenys. Didelis sodinukų pasirinkimas. Augalai auginami vazonuose ir grunte. Taip pat pakonsultuosime dėl tujų . Tačiau kaip jas auginti ir prižiūrėti, kad . Prekiaujame tujomis ir kitais dekoratyviniais augalais.


Kasamos iš dirvos ir augintos vazonėliuose. Didesnį kiekį galime atvežti. Koloninės formos - Smaragd - sodinukų aukštis. Jei tai būtų maždaug trijų metrų aukščio gyvatvorė , atstumas padidėtų iki dviejų metrų.


Tujos lazdijuose

Jei įsivaizduojate, kad tai bus tikrai aukštaūgės tujos , . Siūlome įvairias tujas. Mes auginame tokias tujas kaip smaragdinės tujos , piramidinės tujos gyvatvorinės tujos. Visos tujos auga vazonuose. Beveik visos vakarinės tujos formos tinka gyvatvorėms , išskyrus tik žemaūgius, lėtai augančius ir plačius žemus krūmus. Parduodame įvairias tujas gyvatvorėms.


Medelynas „Puošmedis“ šį rudenį siūlo rinktis iš daugiau nei 2dekoratyvinių spygliuočių ir lapuočių augalų rūšių. Tinka auginti po vieną, grupėmis, idealūs augalai gyvatvorėms. Vakarinės tujos – lengviausia prižiūrėti iki m aukščio gyvatvores , . Gerai pakenčia karpymą, galima sodinti gyvatvores. Kultūroje auginama seniai . Jei laikysite, pavyzdžiui, vakarines tujas nekirptas iki m aukščio ir tik tada pradėsite karpyti, tuomet gyvatvorė bus reta, viduje turės storą kamieną, nedaug. Tvoros konstrukciją diktuoja namo architektūra.


Jeigu namas medinis, tai tvorą landšafto dizaineriai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai