2015 m. balandžio 8 d., trečiadienis

Skilo plansetes ekranas

Deja dažnas naudojimas priveda ir prie dažnų nelaimingų atsitikimų, tokių kaip sudužęs planšetinio kompiuterio ekranas ar skilęs lietimui jautrus stiklas . Taip „aprengę“ savo telefoną Jūs ženkliai sumažinsite ekrano skilimo tikimybę. Kalbant apie planšetes tai joms galioja ta pati taisyklė kaip ir telefonams. Net ir tais atvejai, kai skilęs tik išorinis stiklas.


Skilo plansetes ekranas

Toks keitimas užtikrina, kad ekranas po remonto pilnai funkcionuos ir atitiks gamintojo keliamus . Ekrano pakeitimo paslaugos kaina nėra didelė, tačiau paties ekrano kaina priklauso nuo planšetės modelio ir gali labai svyruoti, pvz. Pastarąsias savaites nereaguoja ekranas , visiškai neveikia, bet telefonas kraunasi gerai ir jį. Sveiki, tokius gedimus taisome kur kas pigiau, atneškite planšetę , . Reikalingas planšetės ekrano keitimas, o gal nebelaiko baterija? Mes turime atsakymus į visus klausimus! Turiu planšete , ir pastebėjau kad touch ekrano kampas skiles, ir neveikia netik ta dalis kuri skilus , bet visa planšetes apačia maždaug 1-2cm.


Planšetinių kompiuterių remontas. Sveiki,suduzo stikliukas telefono Asus ZenFone laser , ekranas nepazeistas. Parduotu naudotą planšetę COLOROVO CityTab.


Skilo plansetes ekranas

Skilęs ekranas (matosi nuotraukoje), bet naudoti tai netrukdo. Išmaniojo ekrano draudimas – kartu su nauju BITĖS planu. Keičiant įrenginio ekraną jam skilus , sudužus, išsiliejus ar atsiradus kitiems . Gal kažkaip galima padaryti, kad tiesiogiai iš planšetės būtų galima.


Ekranas skilo , nereaguoja i lietima, vienas zmogus vistiek nori pirkti, bet . Jei „Android“ įrenginio ekranas nereaguoja arba matote mirgėjimą, neveikiančių pikselių ar tuščią ekraną, pabandykite atlikti šiuos greitai atliekamų pataisymų ir . Trūksta: skilo Pradžia duzo. Sugedo telefonas ar planšetė ? Kadangi šiuo metu dažniausiai pasitaikantis gedimas - ekranų dūžiai, mes. Samsung Galaxy SEdge ekrano keitimas. Ekranas ar jo stikliukas gali skilti planšetei nukritus, ją prispaudus ar ant jos padėjus kokį nors sunkų daiktą. Priklausomai nuo planšetės modelio, skilus tik . Ekrano , baterijos, kameros keitimas ir kiti dabai už prieinamą kainą.


Tad jei jūsų ekranas ar ekrano stiklas skilo , nieko nelaukite ir kreipkitės į mus – telefonų. Mano „MacBook Pro“ „Retina“ ekrano antirefleksinė danga yra pažeista ir . Visa tai sukelia daug nemalonių rūpesčių. Apdrauskite savo telefoną ir jums nebereikės dėl to jaudintis! Telefonų ir planšetinių kompiuterių draudimas leidžia jums jaustis saugiai - įrenginio praradimo ar gedimo atveju atlyginame žalą. Skilus ekranui, nustoja veikti liečiamasis ekranas.


Palikau planšetę , kad perlituotų kontaktą (galvojau kad ten gedimas). Buvo skilęs viršutinis ekranas , pakeitė kaip patys sakė į renovuotą originalą, nors buvo. Po tokio išbandymo vienam telefonui skilo ekranas , kitas – visiškai. Suplanavę įsigyti telefoną ar planšetę investuokite ir į įrenginio apsaugą. Interaktyvus stalas – tai didelė planšetė , kurios pagrindinė paskirtis.


Skilo plansetes ekranas

Desire HD skilęs touch ir normaliai skilęs , nėra dangtuko kur sim ir. NOKIA 7ekranas sveikas,nėra baterijos ir galinio dangtelio .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai