2015 m. balandžio 22 d., trečiadienis

Sakalauskas pavardes kilme

Sakalauskas − lietuviška vyriškos giminės pavardė. Geni Project: Giminės pavardžių reikšmės. Tiksli šios pavardės kilmė nėra žinoma, tačiau gali būti, jog ji yra kilusi iš. Amerikoje, Vokietijoje ir net Argentinoje gyvena šimtai Kazlauskų. Nieko nuostabaus: juk tai – populiariausia lietuviška pavardė.


Sakalauskas pavardes kilme

Pateikiamos visų pavardžių reikšmės ir kilmė , bei garsūs žmonės turintys tokias pavardes. Piliečių vardų svetainė VARDAI. Pavardė Sakaláuskas, turinti slaviškos kilmės priesagą -auskas, dažniausiai, matyt, atsiradusi slavinimo. Duomenų apie pavardžių dažnumą galima rasti Lietuvių pavardžių. Pavardė ne tik nusako kilmę , bet ir turi savo reikšmę, apie tai portalui tv3.


Baltrušaitis – pavardės kilmė siejama su Baltraus vardu, kuris yra vardo Baltramiejus trumpinys. Mūsų tautiškumo šauklys Mindaugas Murza savo totorišką pavardę keičia į vokišką. Visų tautų pavardžių kilmė , raida, atsiradimo priežastys, formavimasis turi daug.


Sakalauskas pavardes kilme

Užpildytą pavardžių sąrašą prašau atsiųsti el. Vardas, pavardė , tėvo vardas. PAVARDŽIŲ IR VIETOVARDŽIŲ RODYKLĖ. Kilmės liudijimo registravimo data.


Anykščiai, pavardė Imbrasa? Teisėsauga neatskleidžia šio asmens vardo ir pavardės. Kauno klinikų vadovo Juozo Pundziaus turto kilmės.


Sakalauskas pavardes kilme

Visos pavardės ir vietovardžiai pateikiami abėcėlės tvarka. Bružas kilmės variantų. Patį seniausią, pirmykštį sluoksnį sudaro jotvingiškasis vardynas, kurio . Tikriausiai lietuvių kilmės yra ir vietovardis Mączebei ankstesnis gyvenvietės Kobylin. Długochorzele pavardė. Jurbarke žinomos tik 50-ies nužudytų žydų pavardės.


Tad buvo tikimasi tik kokių 50-ies pavardžių sąrašo. Trūksta: kilme Lietuvių pavardžių žodynas: L-Ž. Dictionary of the Lithuanian. Vaclovas atsigaivaliavo, pasakė minų sužeistųjų pavardes. Lietuvos valsčių ir vietovių pavadinimai ir įvairūs faktai leidžia per.


Sąraše įrašyto 2Šėtos valsčiaus gyventojų pavardės , iš jų dešimties šėtiškių. Studento vardas, pavardė. Tačiau miestelio pavadinimo kilmė yra neaiški.


Baigiamojo darbo pavadinimas. Anotacija (lietuvių k.) Augantis neapdorotos . Inga Stumbrienė – apie didesnes kainas dėl ž .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai