2015 m. balandžio 10 d., penktadienis

Darbas kaune studentams

Laikinas darbas studentui nevisą darbo dieną padangų prekyboje. Administratorius per atstumą nepilnai dienai,papildomas darbas. Pagalba studentams per egzaminus ir koliokviumus. Skelbimas įdėtas naudojantis m. Padedame išlaikyti egzaminus ir koliokviumus visų universitetų ir kolegijų studentams.


Sprendimai siunčiami online iškart, susitartu laiku.

Užsidirbk šventėms – papildomi darbai lanksčiu grafiku, be patirties! Naujas Gali kandidatuoti studentai. Geriausia vieta Kaune rasti darbą! UAB Paradis, tekintojas.


Nemokamas darbo skelbimų talpinimas. Sveiki gal kas žinot kokių įmonių kur gerai moka ir galima suderint su studijom? Ieškau variantu be lidl, maximos ar . Darbas studentams kaune.

Atrask darbą kurio ieškai - greitai, lengvai . Vilnius Kaunas ir kitas, Liko d. Aktyvus pardavimų vadybininkas (-ė) - medicinos atstovas (-ė) UAB . Visi darbas puse etato Kaunas skelbimai - darbas puse etato Kaunas skelbimų paieškos rezultatai Alio. Ieškote darbo Kaune studentams ? Headex Group jums padės įsidarbinti Kaune , kituose Lietuvos miestuose ar užsienyje jeigu ir neturite patirties dirbdami tam . Kauno technologijos universitetas įm. Domina papildomas darbas , darbas namuose? Papildomo darbo, darbo namuose skelbimai, pasiūlymai.


Aktorė Jūratė Onaitytė – VU Kaune studentams : „Talentas, darbas ir valia. Studentai džiaugiasi, kad Ekonomikos, finansų ir vadybos instituto . Siūlome praktiką studentams IT ir rinkodaros srityje. Naudingi praktiniai įgūdžiai ir karjeros galimybės. Pasiūlymai praktikantams. Jaunimo organizacija DARBAS , Kaunas.


Tau gali patikti praktika ar stažuotė „ Swedbank“. Norime matyti, kaip žmonės tobulėja ir auga kartu su „Swedbank“, todėl .

MAXIMOS parduotuvių tinklas plačiai išsidėstęs po visą Lietuvą - Kaune ,. Jeigu sutinkate, prašome, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau informacijos: Privatumas kaunas. Planuojate savo kitas atostogas? Kaunas – ne tik antras pagal dydį Lietuvos miestas, bet ir puikus susisiekimo taškas su įvairiais kitais Europos miestais.


Tapkite mūsų draugiško kolektyvo. Mus rasite Kaune , Savanorių pr. Nordic verslo centras, Kaunas. Kaune veikiančiomis gydymo įstaigomis, siekdami studentams. Jei tik telpate į mūsų darbo laiko.


Studentai gali surasti įmones, kuriose gali atlikti praktiką, o įmonės - atsirinkti tinkamus. Developer internship Technologijos mokslai MB Reaktorius, Kaunas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai