2015 m. sausio 22 d., ketvirtadienis

Restpro masazo stalai

Restpro masazo stalai

Režimai: Dantenų masažas. Geriausios kainos, greičiausias pristatymas, tik kokybiškos ir patikrintos prekės! Elektrinis dantų šepetėlis Braun Oral-B Junior Pro Se. Pedikiūro krėslas juodas - elektrinis. Profesionaliai atliekamos grožio procedūros, pavyzdžiui, nugaros masažas , veido.


Restpro masazo stalai

Daugelis baldų yra reguliuojami, elektriniai , su hidrauline sistema. Meistro kėdė, masažinis stalas , pedikiūro kėdė ar manikiūro stalas – praktiški ir . PROPHETE elektrinis dviratis yra ekologiška, šiuolaikinė transporto priemonė. Skirtingai nuo klasikinių, elektriniai dviračiai padeda važiavimui, kadangi turi . Nuo kilimėlių mankštai iki gimnastikos kamuolių ar svarmenų, čia rasite viską kas padės jaustis gerai, atrodyti sveikai ir judėti pirmyn. Masažo stalas HABYS Optima VPistachio, elektrinis. Fiksuoto aukščio masažonoao stalai, elektriniai masažo stalai , kosmetologiniai krėslai, pedikiūro krėslai, medicininės paskirties kušetės, SPA įranga ir baldai.


Jūsų įsigytas masažo stalas bus pilnai . Dabar atėjo laikas mąstyti apie tai, kaip padaryti savo masažo saloną kiek įmanoma technologiškesnį! Mes siūlome pirkti elektrinį masažo stalą „Starlet Flat“. Pilkos spalvos gultas pagamintas. Unikalus masažo stalas skirtas SPA grožio salonams ar medicinos įmonėms.


Restpro masazo stalai

Estetiško dizaino pagamintas iš aukščiausios kokybės ekologiškos odos. Stacionarūs dviejų ir trijų dalių masažo stalai, modeliai su elektriniu. Patarimai prieš įsigyjant masažo stalą. NSR FT - elektrinis aukščio reguliavimas. Mielieji, Pristatome Jums prancūzų gamintojo Genin Santeo linijos elektrinius masažo stalus.


Genin – tai medicininių ir estetikai skirtų kušečių . Galvos, nugaros ir kojų dalies . Masažinis krėslas, elektrinis , dirbtinė oda, kreminės baltos sp. Tik CE sertifikatus turintys masažiniai stalai, kurie pritaikyti tiek gydomiesiems, tiek atlaipaiduojantiems. Atsiimkite biure per minutę!


Stacionarus masažo stalas Juventas skirtas masažo ir reabilitacinėms terapijoms NSR 2. Mobilūs ir stačionarūs masažo stalai. Platus sortimentas ir patrauklios kainos. Profesionalus sulankstomas masažo stalas , dviejų segmentų, juodas – baltas. Kosmetologiniai ir masažiniai, Cascada.


Tai vakuuminio masažo, kompresinės terapijos, įvairūs elektromagnetiniai, skausmo mažinimo aparatai, elektriniai masažo stalai , įranga . Pusinis masažo volas inSPORTline Anento (juodas).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai