2015 m. sausio 30 d., penktadienis

Orai lietuvoje

Kauno apskritisKlaipėdos apskritis. DELFI Orai - aktuali bei ilgailaikė orų prognozė. Gyvos vaizdo transliacijos. Septynių dienų prognozė. Stebėjimai atliekami kas val.


Kai kur šiaurės rytiniuose rajonuose truputį palis. Patikima artimiausių valandų ir ilgalaikė orų prognozė savaitei, perspėjimai apie meteorologinius reiškinius. Meteo, žemėlapiai, grafikai, debesų informacija, vėjas realiu laiku.


Turbūt nėra nieko pastoviau nei nuolat kintantys orai. Lietuvoje debesuota su pragiedruliais. Valandinė orų išklotinė dienoms. Visgi, pažvelgus už lango, nuotaiką gadina apniukę ir lietingi orai. Orų prognozė Lituvoje visai savaitei.


Orai lietuvoje

Išsamios visų miestų, kaimų ir vietovių savaitinės orų prognozės. Orų įspėjimai dėl nepalankių oro sąlygų. Interaktyvus žemėlapis. Oru prognozė aktyviam laisvalaikiui. Vilniuje gali jaustis net laipsnio.


Dienomis kai kur termometrų stulpeliai šoktels iki laipsnių. Antradienio dieną pūs . Vyravusi šiluma tikrai nepriminė, kad dabar – gruodžio vidurys. Kritulių nebuvo daug, sostinėje jie . Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, vidurdienį Naujojoje . Orai ir eismo sąlygos: sulauksime stipraus vėjo. Rytoj numatomas sniegas, šlapdriba ir lijundra.


Pagalvojau, ka kai grįšiu, jau bus šilti orai. Tik vienas klausimas nedavė ramybės – kaip, po galais, aš į „Ikarusą“ sukišiu savo štangas. Užlipau į bendrabučio . Oficiali krepšinio klubo Utenos Juventus svetainė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai