2015 m. sausio 22 d., ketvirtadienis

Papludimio skara akcija

Papludimio skara akcija

Pareo C Lime Żółte (2). Paplūdimio skaros – 4prekių. Pirk, keiskis ar parduok be jokių mokesčių. Atrask naują stilių neišleisdama daug pinigų! Stilingos skaros , šortai, suknelės ir kaftanai - išskirtinė paplūdimio apranga kiekvienos skoniui.


Papludimio skara akcija

Nemokamas pristatymas 1-d. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. LMTA studentai ir darbuotojai surengė protesto akciją „Šauksmas“. Narkevičių ir biudžetą.


Video : Keletas būdų, ką galima pasidaryti iš paplūdimio skaros. Paverskite paplūdimio skarą suknele ar. Pasiteirauti apie prekę. Gamintojo PAPLUDIMIO SKAROS prekės. Spódniczka Meg Nero-Maldive M-2Czarno-zielony (300) Nauja . Sagtelė šalikėliui, didelės paplūdimio skaros sagė, rankų darbo pervėrimas šalikui ar skraistei, sagtis skarelei, žiedas skarai, keramikos suvenyrai, rankų darbo . Ilgas, labai dailus, elastingas ir lengvas pareo, pagamintas iš itališko audinio.


Vientisi maudymosi kostiumėliai bei paplūdimio aksesuarai. IOS SAVAITĖS AKCIJA - KLUBINĖMS SUKNELĖMS - LT. Rodyti viso dydžio nuotrauką.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai