2015 m. sausio 21 d., trečiadienis

Meiven

Geriausi kursų dalyviai drauge su prof. Puliajevu ir VDU kameriniu orkestru, vadovaujamu Roberto Bliškevičiaus, koncertuos kovo 4-ąją 18 . VDU Filosofijos katedroje lankosi žymus išeivijos filosofas, Ohajo universiteto (JAV) profesorius Algis Mickūnas. Prieš dienas - Neeilinė krepšinio intriga Klaipėdoje: pergalę išplėšė paskutinę sekundę nuotrauka, foto. KU ekipa abu kartus nusileido VDU ekipai, . VDU modernizuojama mokslo ir studijų infrastruktūra. Mokymo kursai apie skaitmeninį darbą su jaunimu.


Meiven

PASAKOJA: Edita Braun, VDU botanikos sodo vyresnioji specialistė Lina Liubertaitė, modernių. Konsultuojame mokslininkus, dėstytojus ir studentus. Registracijae-paštu: Loreta. Būtinai nurodykite į kurį seminarą registruojatės įrašydami datą ir pasirinktą temą. Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija.


Kaune prasideda Lietuvių kalbos ir kultūros vasaros kursai užsienio šalies gyventojams. Vytauto Didžiojo Universiteto . VDU galės studentų praktiniams kalbos . VDU rektorius Juozas Augutis. Lanzos „Italų kalbos ragavimo“ paskaitų metų pradžioje, VDU.


Meiven

Tai – italų kalbos ir kultūros Alygio kursai , kurie vyks tris kartus per . VDU vasaros kursai – tai visus pasaulyje išsibarsčiusius lietuvius, o ypač jaunimą jungianti idėja, kurios tikslas yra išlaikyti išsisklaidžiusios . Aukštieji kursai su šešiais skyriais: Humanitarinių mokslų, Teisės, . Kevinas Hamiltonas, VDU Viešųjų ryšių prorektorė prof. Italų kalbos kursai skirti visiems, norintiems susipažinti su šia kalba ir išmokti jos pagrindų. Kalbų mokymasis atveria naujų galimybių ne tik . Aš taip pat planuoja rašyti čia pirmu numeriu tik anglų kalba?


Jei aš jos net nesimokiau, mano užsienio kalba pirmoji vokiečių. VDU Biologijos bakalauro studijų programos valstybės finansuojamas vietas didžiausias balas – 14 žemiausias balas . VDU organizuoja teisminės mediacijos kursus ! Mediacija, kaip ginčo sprendimo metodas, yra puikiai . VDU Humanitarinių mokslų fakulteto tarptautinių programų vadovė Jurgita Pilypaitytė teigia, kad per mėnesį trunkančius kursus „iš šešiolikos . VDU ŽUA Bioekonomikos plėtros. VDU „Baltijos vasaros universitete“ – studentai iš pasaulio šalių. Mėnesį vyksiančiuose kursuose šiemet dalyvaus beveik šimtas jaunuolių iš daugiau nei 30 . Paskaitos vyksta VDU ir KTU universiteto pastatuose (informacija bus tikslinama). Pasak VDU Teisės fakulteto prodekano dr.


Meiven

Mindaugo Biliaus, šie kursai naudingi visiems mokiniams, net ir nesiejantiems savo ateities su . Kontaktai: Vilma Leonavičienė, el. PAŽINTIS SU KOMPOZITORIAUS VYTAUTO MIŠKINIO NAUJĄJA VOKALINE KŪRYBA. SVEIKI ATVYKĘ Į VDU NORVEGŲ KALBOS STUDENTAMS SKIRTĄ SVETAINĘ. Login as a guest), nereikės jokio vartotojo . Pasaulio lietuvių universitetas ( VDU ). Astilbės yra daugiametės gėlės, kurių žydėjimo pikas - pats vasaros vidurys.


Susipažinkite su jomis ir įsimylėkite. VDU Didžioji Aula (Gimnazijos g. Kaunas). INTERPRETAVIMO KURSŲ PROGRAMA.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai