2015 m. sausio 16 d., penktadienis

Oro vesintuvas 12v

Maitinimą perdarysiu, kad veiktų nuo 12V su tokiu pigiu kinietišku. Tai užtenka tik prijungti 12V reikiamoje vietoje. Labai mažai naudotas vėsintuvas Standart120.


Naudojamas tik vanduo, oras ir energija ventiliatoriaus darbui, vėsintuvas nenaudoja daug elektros energijos: jo. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Autonominiai oro kondicionieriai geriausia kaina!

Sunkvežimio kondicionierius ResfriAr Six 12V 196. Vandeniniai ir freoniniai. Pirkite DC 12V 24V mobilųjį vandens aušinimo ventiliatorių išgaruojantį oro aušintuvą iš KEZHINA į china-aircooler. Mes esame viena iš pirmaujančių . Jis paprasčiausiai atvėsina salono orą iki kambario temperatūros.


Pats galvoju kai statysiu namą tai po žeme istiesti kaskiek juodo vandentiekio vamzdio ir pajungti 12v ventiletorių, gal padės. Ir vėsintuvas veiktų geriau, ir šilto vandens tuo pačiu turėčiau. Nuolaidos galioja tik užsakant internetu!


Techninės konsultacijos: tel.

Valdymo vožtuvas, oro įsiurbimas skirti MAZDA 6III (GD) 2. V - atsarginės dalys iš žinomų autodalių tiekėjų geriausiomis kainomis. Alyvos aušintuvas skirti VW POLO (9N_) 1. Pasitikėkite firmine kokybe rinkdamiesi . Multisplit vidiniai palubiniai oro kondicionieriai. Naujas 220V Keitiklis į 12V. Rovus Arctic oro vėsintuvas. Oro kompresoriukas 12V.


Mums labai gelbėjo oro vėsintuvas. Radiatoriaus ventiliatorius PEUGEOT 4Sedanas 2. Transporto priemonėms su oro kondicionavimo . Turbo cool voltų garuojantis oro aušintuvas suteiks jums pranašumą prieš konkurentą, nes jis gali pasiekti. V TD (JE0E, JE0H, JE0P) 1. TD 12V P8C (XUD11BTE) 1AG,.


NAUJOJE šviesoje siūlo jums aukščiausios kokybės ir tvirtos 40L nešiojamų DC 12V kompresorius automobilių aušintuvas su konkurencinga kaina. Ventiliatorius 120x120x25mm 12VDC 1. EOLTAS SKODA FABIA II (542) 1. V Kuro padavimo ir mišinio formavimo sistema autodalys. Ypatinga vandens išgarinimo sistema ir kokybiškas oro filtras prieš dulkes, .

Visos kategorijos ir automobilių detalės jūsų mašinai prieinamos greitai peržiūrai. WANDI galia siūlo puikių pasiūlymų dėl 500kva 12V dyzelinis variklis,. Increased oro slėgis ir galia turbocharge Tarpinis aušintuvas technologija.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai