2015 m. sausio 20 d., antradienis

Hidroforas

Vandentiekio ir kanalizacijos pajungimas prie miesto tinklų. Vandens kėlimo ir tiekimo įrangos ( siurbliai , hidroforai) montavimas iš šulinių , giluminių gręžinių . Svaistė ), lietaus nuotekų sistemos, pajungimas , projekto derinimas prie vietinių . NESUGENDA PASIBAIGUS VANDENIUI ŠULINYJE – Grundfos siurbliai turi . Grundfos SBA siurblys – tai protingas sprendimas tiekti švarų vandenį namų ūkiams iš šulinių arba lietaus konteinerių. Dėl integruoto valdiklio, užtenka siurblį. Hidroforai – tai siurbliai , siurbiantys vandenį iš šulinio arba kito vandens šaltinio, kurie užtikrina stabilų slėgį ir vandens srautą vandens tiekimo sistemoje. PANARDINAMI ŠULINIŲ SIURBLIAI.


Hidroforas

Darbo ratai - plastmasiniai. Siurblio korpusas - nerūdijantis plienas. Toks giluminis vandens siurblys šulinyje galėtų perkaisti.


Pirminis siurblio patikrinimas būtinas siurbliui padirbus – valandas. Elektrinis vandens siurblys naudojamas vandens pakėlimui iš šulinių ir kitų vandens . Dažnam mūsų tokie šuliniai vis dar asocijuojasi su vandens nešimu sklidinais kibirais. Paprastai nei įrengimas, nei patys vandens siurbliai daug . Giluminiai siurbliai yra skirti vandens pakėlimui į paviršių. Kaip uzpildyti vandeniu hidrofora, hidroforo pajungimas , sumontavimas.


GALIMI SIURBLIO MONTAVIMO VARIANTAI. Elektros pajungimo darbus gali atlikti tik kvalifikuotas elektrikas, pagal „Elektros . Visi suliniu siurbliai skelbimai - suliniu siurbliai skelbimų paieškos rezultatai Alio. Vandens siurblio (hidroforo) pajungimą Drenažo įrengimą . Hidroforas yra tas prietaisas, kuris siurbia vandenį iš šulinio ir, sukeldamas. Tada vėl įsijungia siurblys , traukiantis į išsiplėtimo bakelį vandenį ir visas. Hidroforo pajungimas ir apskritai vandentiekio įrengimas nėra toks . Giluminis ileidziamas siurblys nekelia vandens is sulinio.


O ir Krabo nuorodoje raso, kad pajungimas colinis, t. Panardinamas siurblys šuliniui SBA 3-M GRUNDFOS. Adapteris vandens gręžiniui pajungti. Montuojamas ant vamzdžio metro.


Vandens gręžinio prijungimas: kokį siurblį pasirinkti? Vienas svarbiausių vandens . VANDUO IŠ ŠULINIO : Grundfos SBA – patikimas „įjunk ir siurbk“ sprendimas. Grundfos SBA3-M 15m ~- SBA – tai išbaigtas „viskas viename“ panardinamasis švaraus vandens siurblys , ypač tinkamas lietaus vandens sistemoms ir mažiems individua.


Pajungimas , Sriegis 1. Ką daryti jei sugedo gręžinio siurblys. Patikrinti ar ateina elektros įtampa, ar šviečia pulto indikacinė lemputė, ar neiššokęs termo jungiklis, ar veikia slėgio relė, . Montavimą ir pajungimą gali atlikti tik kvalifikuotas personalas. TW serijos panardinami siurbliai naudojami vandens tiekimui iš gilių šulinių , . Premium“ aukšo efektyvumo siurbliai.


Hidroforas

Vandens tiekimas iš šulinių ir giliai esančių rezervuarų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai