2014 m. gruodžio 29 d., pirmadienis

Geriausi procesoriai

Studijuojame naujus procesorius iš AMD ir „Intel“ - geriausius ir produktyviausius modelius biudžeto, vidutinės ir aukščiausios kainos . Laimei, tai sukėlė kai kuriuos geriausius procesorius , kurie kada nors egzistavo. Intel“ forume „Kaby Lake“ kartos procesorių savininkai jau ne pirmą mėnesį aptarinėja anomalų šių procesorių darbą. Net žaidimų kompiuteriuose su įrengta.


Geriausi procesoriai

Laimei, tai naudinga vartotojui - niekada nebuvo geresnio laiko nusipirkti vieno iš geriausių procesorių. Mūsų geriausių procesoriaus vadovų serijoje rasite naujausią mūsų rekomenduojamo darbo vietos procesoriaus sąrašo naujinimą. Tačiau ne kiekvienam iš mūsų tiks patys geriausi procesoriai su aukščiausiu branduolių skaičiumi ─ šis sprendimas priklauso nuo to, kam naudosite savo . Intel“ procesorių privalumų ir trūkumų apžvalga. Procesoriai – skirtingų kartų procesorių galimybės. Jei renkatės kompiuterį, kokio procesoriaus gaminį rinksitės?


Su Haswell ar Skylake o gal Sandy. Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite geriausius pasiūlymus! TOP populiariausios „Black Friday“ prekės ir paskutiniai geriausi. Klausimas, kuris procesorius yra geriausias žaidimams, buvo iškeltas nuo to laiko, kai žaidimai buvo pradėti leisti asmeniniuose kompiuteriuose.


Tai yra geriausi biudžeto tvarkytojai tarp aukščiausių, nes „Intel“ ir toliau . Prisipažink paskutinį kartąbuvo kompiuterių parduotuvėje ir pasirenka . Geriausi staliniai kompiuteriai. Privalumai: Intel Xeon procesorius ir AMD Radeon Vega – siūlo galingą skaičiavimo funkciją. Skaičiai grafikose atspindi SRP AMD ir 1k kainodarą Intel.


Gali būti „AMD“ prekės ženklo atstovas. Tačiau šiomis dienomis geriausi nešiojami žaidimų kompiuteriai tikrai. Nešiojamojo kompiuterio svarbiausi parametrai yra procesorius (CPU), vaizdo. Taigi, kokie yra geriausi žaidimų procesoriai ? Jūs tikrai turite tik dviejų pretendentų, kad galėtumėte susidoroti su Intel ir AMD. Mes sulaužėme procesoriaus.


Favorituose buvo procesoriai , iš kurių du buvo įdiegti Android smartphonach. Ieškokite iprocesoriaus vidutinės klasės kompiuteriuose ir iserijos procesoriaus aukštesnės klasės prietaisuose. HiSilicon Kirin 810” yra branduolių procesorius , aprūpintas dviem „Cortex-A”.


AMD nepasakė, ar šis pademonstruotas branduolių procesorius yra flagmanas ir kiek. Ergonomika taip pat yra labai svarbus patogu laikyti. Rinkoje dominuoja Intel procesoriai , tad trumpai susipažinkite su. Brangiausias ir galingiausias procesorius montuojamas į geriausius.


Geriausi procesoriai

Jo sparta priklauso nuo lusto architektūros, branduolių skaičiaus ir taktinio dažnio. Dažniausiai naudojami „ Intel“ ir . Qualcomm atnaujino specifikacijaskeli jų mobilieji procesoriai. Dabar jie palaiko kameras, kurių skiriamoji geba yra iki 1megapikselių. Ir taip, jis turi gana galingą procesoriaus našumą Snapdragon 665 .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai