2014 m. gruodžio 24 d., trečiadienis

Baldai alytus santaikos g

Baldai alytus santaikos g

Visoje Lietuvoje baldus pristatome nemokamai, taikome 3dienų pinigų grąžinimo garantiją, apmokėti už baldu galima grynais, pavedimu arba lizingu. Baldų gamyboje naudojame italų firmos ICA dažų paletę, kurioje 1atspalvių. PRIES CENTRINI IVAZIAVIMA I PREKYBOS BAZE METALINIS ANGARAS.


Baldai alytus santaikos g

ALEXSHOP - VOKISKI odiniai BALDAI UZ GERA KAINA. Sveiki atvykę į baldų parduotuvę Rajana. Mūsų parduotuvėje siūlomi nebrangūs nauji kokybiški vokiški baldai. Kokybiškai gamina, pasako kaip geriau, bet tuo pačiu įsiklauso ir į kliento norus. Pasirinkimas ir dėl vaizdo, ir dėl medžiagų irgi super.


Mūsų baldai pasižymi funkcionalumu, individualumu ir patikimumu. Gintaro baldai , baldų salonas, UAB. Sandeliavimo patalpos suremontuotos, yra rampa, vartai šiuo metu užmūryti, aptverta . Turite atsiliepimų apie aptarnavimą? Parduodame kambarių kv.


Jums beliks tik užbaigti įrengimą ir susistatyti baldus bei įrangą. Boso baldai - Masyvo baldai. Avalynė, V, Asta Vaitoškienė. UAB „Vilpra“, Santaikos g. Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktorius, Rotušės a. Alytaus rajono Krokialaukio Tomo-Noraus Naruševičiaus antrų, trečių ir ketvirtų klasių.


Paslaugos, Langai ir durys, Mediena ir jos gaminiai, Gatvė : Santaikos g. Alytus , Vidzgiris, Santaikos g. Aplinka, Saugumas, Pastato būklė, . Medžio, medienos apdorojimas, medienos ruošiniai. Best quality and price. Meet and greet service,. Moki-veži leidinys iki. Dvigubai didesnis plotas.


Baldai alytus santaikos g

Vokietijos:​natūralios odos baldai , eko odos baldai , odiniai kampai,. Visi baldai yra pas mus parduotuvėje adresu: Naujoji g.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai