2014 m. gruodžio 29 d., pirmadienis

Siunciu lt

Tam tikra atsvara sumažėjusiam krovinių srautui į Rusiją tapo pastebimai išaugę pervežimai į Europą. Ekspedijuojame krovinius kelių, oro, geležinkelių, jūrų transportu. Vakarų ekonominių sankcijų . Kijevas, Charkovas, Dnepropetrovskas, Odesa,.


Negabaritinių ir sunkiasvorių krovinių pervežimai.

UAB “Baltasis Grifas” pagrindinė veikla – komplektinių ir dalinių krovinių gabenimas į NVS šalis. Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija. Ar tai būtų Kijeve, Odesoje, Černivciuose, ar Charkove. Tarptautinių siuntų pervežimas visame pasaulyje . X rinktinių ir dalinių krovinių išsiuntimo diena.


Mes galime Jums padėti! Visi siuntiniai apdrausti. Ukraina - Lietuva, pagal pageidavimą.

Transporto įmonė UAB „Transkela“ — krovinių pervežimas Klaipėda, skystųjų. Konteinerių gabenimas jūra (tarptautinis vežimas , vežimas konteineriais) tai. Kurjerio paslaugos Lietuvoje ir užsienyje. Skubios siuntos pigiau. Siuntų pervežimo kryptys: Europa, JAV, Kanada, Azija ir kitos pasaulio vietovės.


Skystujų medžiagų pervežimas tank- konteineriais. UAB „Gaia Transport“ pagrindinės krovinių vežimo kryptys – iš Europos. Pagrindiniai pervežami kroviniai : vaisiai ir daržovės, mėsa ir mėsos gaminiai, . Jūsų komfortui – patogios . NKG Transport teikiame paslaugas negabaritinių krovinių gabenimas, didelių. Krovinių gabenimo paslaugos. Teikiame negabaritinių krovinių pervežimo paslaugas.


Mažų, dalinių ir didelių krovinių pervežimas ne tik Lietuvoje! Tikimės, jog vos pusantros paros truksiantis krovinių pervežimas šiuo. Viena iš pagrindinių įmonės veiklų – krovinių ekspedijavimas geležinkeliais. Siūlome krovinių vežimo, draudimo, muitinės tarpininkavimo, sandėliavimo paslaugas.


Nuosavas transportas užtikrina kokybiška krovinių pervežimą.

Dalinių krovinių pervežimas , LTL. Gabename krovinius su įvairaus dydžio mikroautobusais, tentinėmis. Specializuojamės krovinių gabenimo ir ekspedijavimo srityse. Teikiamų paslaugų uždavinys - viršyti užsakovo lūkesčius! Sukaupta patirtis gabenant krovinius.


Jūrinių krovinių pristatymas į NVS šalis. Pagrindinės dalinių ir pilnų krovinių pervežimo , ekspedijavimo, visos logistikos grandinės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai