2014 m. gruodžio 11 d., ketvirtadienis

Turistiniai batai

Turistiniai batai KAIP IŠSIRINKTI? BRANDIT BW Mountain batai, JUODI. BW sportiniai bateliai, JUODI. Kokybiški ir patvarūs turistiniai batai žygiams į kalnus, turizmui, laisvalaikiui. Avalynė kalnų žygiams ir kelionėms.


Hiatus turistiniai batai yra pritaikyti prie labai skirtingų galimybių, tad kiekvienas gali rasti tokius, kurie jam labiausiai tinka.

Pasimatuoti ir įsigyti galima parduotuvėje 4SEASON adresu Liepyno g. Prekiaujame FOX, MIL-TEC, CHECPOINT, HAIX bei kitų gamintojų avalyne. Kad teisingai išsirinktumėte . Pirk, keiskis ar parduok be jokių mokesčių. Atrask naują stilių neišleisdama daug pinigų! Tai – batai, kurie yra atsparūs didelėms apkrovoms keliaujant sniego, ledo ar uolienomis padengtu paviršiumi. Vyriški trekingo batai Yra prekės(-ių).


Trekingo batai Millet High Route GTX.

Batai Aku winter Track GTX. Set Descending Direction. Tvirti ir pažangūs turistiniai batai yra tiesiog privalomas pasirinkimas žygiuojant, kopian kalnais ar tiesiog leidžiant aktyvų laisvalaikį gamtoje. Niekada neteko kalnuose keliauti, todėl iškilo klausimas: kokią avalynę pasirinkti ? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


Patogūs ir elegantiški - jie skirti Tau. Filtruoti: Nesurikiuota . Padas su protektoriumi tai aukštos kokybės sintetinė medžiaga. Kvėpuojantis ir vandeniui atsparus . Vidutinio aukščio batai užtikrinantys komfortą, apsaugą bei kokybę. Viršutinė danga: Water-Repellent mm . Adidas, Nike, Puma, New Balance turistiniai ir žygio batai vyrams. Su Goretex technologija.


Mūsų komanda jau prie finišo linijos, liko tik keli maži žingsniai. Galimybė užsisakyti prekes internetu bus aktyvuota kartu su Decathlon . Populiariausios prekės, Kaina nuo žemiausios, Kaina nuo aukščiausios. Lietuvos įmonių katalogas.

Pirkdami batus atsižvelkite į šiuos kriterijus. Platus batų moterims asortimentas! Kiek kainuoja kokybiški batai? Aukštos kokybės turistiniai batai gali kainuoti nuo Eur iki kelių . Viena svarbiausių investicijų turėtu būti specialiai tam skirti turistiniai batai.


Tinkamai parinkti batai taps. Visi turistiniai batai skelbimai - turistiniai batai skelbimų paieškos rezultatai Alio. ZAMBERLAN 1Zenith MID.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai