2014 m. gruodžio 11 d., ketvirtadienis

Dviraciai elektriniai

Minimaliai naudotas elektrinis dviratis E-MOTION FATBIKE GT 48V. Reali rida per vieną įkrovimą ~50km (kai dviratininko svoris 70kg). Elektriniai dviračiai - Bikko. Platus elektrinių dviračių asortimentas Gera kaina!


Pagaminti Europoje Cube, Geobike, Romet elektriniai dviračiai iš pirmų rankų!

Akumuliatoriais maitinami elektriniai dviračiai palengvins tolimų distancijų įveikimą! Dviratį galima ne tik minti pačiam. Jums tereikia vairuoti. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos.


Kalnų, turistiniai, miesto ir elektriniai dviračiai puikiomis kainomis. Didelis vaikiškų dviratukų pasirinkimas. Išsirinkite jums tinkamiausią dviratį ir leiskitės į . Prekiaujame Ecobike gamintojo elektriniais dviračiais, komplektais, bei jų priedais.

MTB, plentiniai, miesto ar sulankstomi elektriniai dviračiai kiekvienam. Aliuminis rėmas, Ličio jonų baterijos akumuliatorius. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


Pamirškite nuovargį ir srūvantį prakaitą po ilgos kelionės . Vokiški elektriniai dviračiai PROPHETE iš oficialaus atstovo Lietuvoje! VivoBike Lietuva - elektriniai dviračiai , Vilna. FRAPPE FSD4LADY (E-BIKE). Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Išjungdami šį pranešimą arba toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate.


Alternatyvų Lietuvoje . Domina elektriniai dviračiai ? Ekologija, sveikata, patogumas, gera kaina. Ar jie bus patogūs, manevringi ir padės . Lengvi ir patogūs AIRWHEEL, E-TWOW elektriniai dviračiai ir paspirtukai internetu geromis kainomis. Charged Evil – itin galingas elektrinis dviratis , kuris buvo sukurtas.


Pristatymas per darbo dieną!

Mūsų elektriniai dviračiai galiniame rate turi galingą bešepetėlinis elektrinį variklį. Vis dažniau į šią patogią, greitą ir . Mes nuolatos kur nors vykstame – į darbą, apsipirkti, sportuoti, pasižvalgyti po miestą ar atostogauti. Jeigu dviratė transporto . Populiariausias Airwheel produktas! Sulankstomas elektrinis dviratis.


Važiuoja elektra, kaip elektrinis. Paprasčiausiai elektrinius dviračius galima apibūdinti kaip dvirates transporto priemones, kurios varomos ne tik žmogaus raumenų jėga, bet ir . Jonavos miesto gatves išriedės penki . Lietuvos pašto darbuotojams, tarp jų ir Jonavos laiškanešiams, įteikti nauji elektriniai dviračiai. Naudinga informacija apie elektrinius dviračius, jų markes bei modelius.


Visa informacija apie elektrinį transportą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai