2014 m. rugsėjo 2 d., antradienis

Šiltas siūlas

Mezgimui rankomis naudojami įvairūs virbalai , mezgimo pramonėje naudojamos mezgimo staklės. Seniausi megzti gaminiai rasti senovės Egipto kapuose. Tada vėl keičiame siūlą imam baltos spalvos siūla ir trumpus virbalus (juos naudosim vietoj virbalo su valu , taip bus patogiau megzti ). Pradžią pasižymėkite mezgimo. Ismokite megzti pagrindines akis ir imkites patikimu kojiniu mezgimo budu - nuo. Tai išsiaiškinus jau galima megzti kepurę, šaliką ar kojines.


Šiltas siūlas

Virbalai bambukiniai su valu art. Mezgimas virbalais Kepurę megsime virbalais su valu , o paskutines kepurės. Tad kaip megzti , ogi labai paprasta - pradedant eilę priešingoje pusėje nei . Mažų mezginių mezgimas virbalais su ilgu valu. Addi virbalai su valu - tai plieniniai virbalai skirti megzti ratu.


Puikiai pritaikomi rankovėms, kepurėms ir tais atvejais, kai norima megzti vientisą mezginį. Rico bambuko virbalai su valu yra ekologiškas produktas, kuriuo patogu ir lengva megzti. Mezginio akys slysta lengvai ir formuojasi lygios eilės. Gali megzti ir su valu , tik svarbu kad virbalai nebutu per ilgi, . Tada galima pasinaudoti virbalu su valu.


Šiltas siūlas

Valas tada tiesiog yra. O Rockets yra skirti megzti labiau plono siūlo mezginiams. Patys ankstyviausi megzti gaminiai, ko gero, buvo numegzti grynai praktiniais sumetimais, bet. Rankų darbo, megzta virbalais , nors atrodo kaip mašina, labai gerų siūlų, . Knit Pro virbalai su valu 2. KnitPro Zing virbalai -pagaminti iš tuščiavidurių žalvario vamzdelių ir padengti aukštos kokybės nikeliu.


Aukštos kokybės, daugumos mezgėjų įvertinti virbalai ADDI. Casa Lana – siūlų namai fizinė parduotuvė įsikūrusi Kaune, šalia HyperMaximos Malūno. Populiarūs virbalai su valu , tačiau jie tikrai nėra vieninteliai. Aliuminiai virbalai kojinėms megzti Lanoso, Orfe, Nako.


Šiltas siūlas

Nuo šiol virbalais su valu galima patogiai megzti kojines, rankoves, apykakles, lėles ir rūbelius kūdikiams. A formos megztinis, megztas reglanu nuo viršaus, su kiauraraščio motyvu. Ripso kraštams prireiks mm.


Tai trys virbalai sujungti trumpu valu dviem skirtingo smailumo . Kadangi rankenėlės pagamintos iš organinės medžiagos – beržo, tai puiki alternatyva alergiškiems nikeliui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai