2014 m. rugsėjo 30 d., antradienis

Guminiai batai vyrams

Guminiai batai vyrams

Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Gauk prekes per 2-dienas. PVC batai kariams ir civiliams.


Guminiai batai vyrams

Rouchette guminiai batai ir ne tik skirti leisti laisvalaikį sode, miške, vyrams , moterims bei vaikams. Pagaminti iš aukštos kokybės neperšlampamų medžiagų,. Parduodami botai žvejybai bei kitoms reikmėms. Auliniai batai LEMIGO yra skirti ne tik vyrams , turime platų moteriškų aulinių batų pasirinkimą. Auliniai botai - botai skirti sudėtingoms darbo sąlygoms, puikiai apsaugantys kojas įvairiais atvejais.


Apsauga nuo vandens, įpjovimo, aukštos srovės. Pasirinkimas iš daugiau nei 500. Kokybiškos prekės ir profesionalus aptarnavimas. Nordman Comfort sniego batai Nauja Išpardavimas ! Sodo bei daržo darbams. Tiks žvejybai ir medžioklei.


Guminiai batai vyrams

Demar botus jau šiandien. Prekes galima įsigyti Žirnių g. Batai medzioklei, žvejybiniai batai. Tai tikrai daugiau nei guminiai batai. Mėlynos spalvos moterų guminiai batai yra pagaminti iš eko odos.


Padai yra pagaminti iš sintetikos. Guminiai batai nepamainomi esant lietingiems orams. Hunter, Tretorn, Gant ir kiti garsūs prekių ženklai. Internetinėje parduotuvėje eavalyne.


Moteriški guminiai batai internetu. Drėgmei atsparūs batai. Matiniai, pastelinių spalvų, žaismingi ir stilingi guminiai batai ir botai.


Krūtinės apimtis ( vyrai ) – matuojama per plačiausią krūtinės vietą, po rankomis. Matuojant stovėti tiesiai, kvėpuoti įprastai. Juosmuo – natūrali juosmens linija . Rubber boots Snowline MID 8. Pridėti prie pageidavimų sąrašo Palyginti. Ilgi batai vyrams greitai tapo neginčytinais guminių batų karaliais . Raudoni guminiai batai American Club.


Gamintojas American Club Šią prekę . Neperšlampami batai pagaminti iš EVA medžiagos, kuri yra labai labai lengva ir minkšta - leis judėti nevaržomai! Natūralaus kaukmedžio šilti guminiai batai vyrams VIKING BALDER . BATAI VYRAMS 300PP 46D ŠILTINTI. Prieš aštuonerius metus pasirodę guminiai batai tapo pamėgti patogią avalynę mėgstančių ir linksmą . Perskaičiau ir sutinku su Privatumo ir slapukų politika ir sutinku gauti el.


Tikrai ras kiekviena moteris. Nepakankamas likutis x. OTTO internetinė parduotuvė: drabužiai, avalynė, suknelės, batai, apranga, baldai, .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai