2014 m. rugsėjo 25 d., ketvirtadienis

Panevezys jurbarkas atstumas

Panevezys jurbarkas atstumas

Beržynės ir Utenos - nuo vieno iki kito matuoklio atstumas kiek mažesnis nei keturi kilometrai. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Tegu apie tai sužino visi! Lietuvos viešojo transporto tvarkaraščiai ir maršrutai.


Panevezys jurbarkas atstumas

Greičiausias, ekonomiškiausias ir trumpiausias kelionių planavimas. Spauskite Gauti nuorodų. ATSTUMAI IKI BIRŽŲ IŠ KITŲ LIETUVOS MIESTŲ (KM). Birzai ( Panevezio Apskritis), Kursenai (), 116. Garliava (), Elektrenai (), 49.


Raseiniai (), Naujoji Akmene (), 105. Jurbarkas (), Vilkaviskis (), 50. Atstumai : Vilnius - 2km. Techninės apžiūros istorija ir galiojimas. Registracija į apžiūrą.


Leidimo į apžiūrą išdavimas. Suskaičiuotas atstumas (km). Keliaudami atidžiai skaičiuoja atstumus ne tik įvairių logistikos įmonių atstovai bei prekių vežėjai, bet ir . Bendras šio kelio ilgis, atstumai tarp stočių žingsniais ir netgi pėdomis atitinka Šventosios žemės realijas. Važiavome su mažais vaikais, todėl nusprendėme nerizikuoti ir 5kilometrų atstumo vienu kartu įveikti nebandyti.


Laikas parodė, kad tai buvo . Nors atkarpų ilgis skirtingas, atstumas daugumos sektorių ilgis svyruoja nuo iki kilometrų. Koks atstumas nuo Šiaulių iki Šimkaicių km. MVieško merginos arba poros susitikimams atstumas nera kliutis.


Panevėžys –Pasvalys–Ryga (A10) – viena atkarpa.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai