2014 m. rugsėjo 24 d., trečiadienis

Mtb dviraciai varzybos

Lietuvos cyclo-cross čempionatas ir atviros dviračių kroso varžybos. Tikslas populiarinti dviračius ir dviračių sportą Lietuvoje. Siekti, kad dviračių maratonų renginiai taptų masiniais, tradiciniais ir tarptautiniais. Varžybos , stovyklos, žygiai.


MTBF žiemos kroso “Burbiškės XC” ir “Lietuvos žiemos dviračių čempionato.

Apgyvendinimas Naujojoje Akmenėje “Eternit MTB maratono” metu. LT Dviračių maratonų taurė. Naktinis MTB krosas – išskirtinės varžybos , kuriose dalyviams startas.


Share This Story, Choose . MTB dviračių maratonų taurė V etapas Anykščiai. Kviečiame dalyvauti visus, ne tik su CX dviračiais , bet ir su MTB ! MTB taurė, Telšių etapas Rezultatai.

Registracija jau veikia. Penkių etapų varžybose jau prieš paskutinį etapą . Lietuvoje kasmet vyksta nemažai kalnų dviračių kroso lenktynių. Nepraleisk vienintelių dviračių varžybų vykstančių žiemą Lietuvoje!


Apjungti sporto varžybas su rekreacija bei. Dviračių sporto, dviračių turizmo skatinimas, įdomių dviračio trasų populiarinimas. Išsiaiškinti stipriausius MTB. Kaišiadorių dviračių turas (plentas).


Miestų taurės III etapas. Vištytis Gravel Fondo dviračių maratonas (žvyrkeliai, MTB ). Aplankytos ir jose dalyvauta, bet pavedė technika, todėl neįveikta visa . Po dviejų etapų „ Dviračiai “ ir toliau išlieka . Visai netikėtai mūsų komanda gavo galimybę atstovauti naują dviračių brandą Lietuvos rinkoje — Bottecchia. Taigi šį sezoną MTB varžybose.


Pirmą kartą žiemos MTB krose vyks Fat Bike tipo dviračių varžybos.

Kairėnuose aštuntus metus iš eilės vyks MTB žiemos krosas. Sporto entuziastai Tauragės BMK nariai nemažina apsukų ir rudenį. Neapsiribojama vien bėgimu, bandomos ir kitos ištvermės sporto šakos. Mėgsti dviračius ir tavęs negąsdina jokios oro sąlygos? Pergalingas Brandon Semenuk pasirodymas MTB varžybose.


Lietuvos SRP sezono uždarymo varžybos , LTU, Kleboniškis, R T. Multivan Merida Biking Team, o taip pat remia dviračių sportines varžybas ir kalnų lenktynes. Kalnų mtb dviračiai vyriški. Niūronių hipodrome vyks Volkswagen MTB kalnų dviračių maratonų taurės. Sekmadienį, generalinio rėmėjo UAB „TOODE“ dėka, įvyko naujas renginys kalnų dviračių mėgėjams „ MTB Mėgėjų taurė“, kurios . Rudenišką spalio dienos sekmadienį dviračių mėgėjai rinkosi į Varnikų . LIETUVOS MTB MARATONO ČEMPIONATO VARŽYBŲ NUOSTATAI.


Trasa įveikiama VISIEMS dalyviams, tiek patyrusiems kalnų dviračių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai