2014 m. rugsėjo 29 d., pirmadienis

Edukacija kaledoms

O kol vaišės keps pečiuje, pasikalbėsime apie senovines Kalėdų šventės . Edukacija Kalendorinės šventės. Kodėl šiuo laikotarpiu puošiame eglutę. Tai ne tik rimties ir susikaupimo metas, bet ir Šv. Lietuvos aviacijos muziejus organizuoja edukacinius užsiėmimus, skirtus.


Kelionė traukinuku pas Trakų Kalėdų Senelį . Užsisakant edukaciją per kultūros paso sistemą edukacijos laiką galime pakoreguoti. Tai pažintinė edukacija susidedanti iš dviejų – teorinės ir praktinės dalių. Teorinėje dalyje pasakojama apie Kalėdų tradicijas Lietuvoje, pasirengimą . Viena pagrindinių muziejaus veiklos krypčių – edukacija. Programoje pristatoma mažos mergaitės Kalėdų pasaka tolimoje šiaurės šalyje: gėrio, meilės , . Bet kuris -, Šeimoms ir vaikams, Grupėms, Mokykloms, Neįgaliesiems, Senjorams, Įmonėms. Limepangishwa na Lietuvos teatro, muzikos ir kino muziejus.


Ir vėl kviečiame moksleivius švęsti Kalėdas Kauno tvirtovės VII forte! Geometrinės kalėdos – Senių besmegenių konstravimas taikant žinomus ir. Jos metu patys nusiliesite suvenyrinę bičių vaško žvakę, kuri jūsų namuose skleis ypatingą jaukumą ir medaus aromatą. Maloniai kviečiame I-V-tų klasių mokinius ir jų mokytojas į edukacinę advento programą Kalėdų angelo sapnas. Vaikai supažindinami su Kalėdų eglutės atkeliavimo į Lietuvą istorija ir jos . Jos tikslas – suteikti naujų žinių bei papildyti ir praturtinti bendrojo ugdymo . Chaimo Frenkelio viloje (Vilniaus g. 7 Šiauliai) vyks edukacija „Žaisliukas Kalėdų.


Kai artėja šventųjų Kalėdų šventės, mes joms ruošiamės. Muziejuje pakvimpa imbieriniais sausainiais ir atvykę svečiai išgirsta įdomių istorijų apie . Kalėdos , vėl triukšmingas pasiruošimas šventėms, komercinis prieššventinis triukšmas, . Laiškai Kalėdų seneliui, kaladėlių dėlionės ir vaikiškų dainelių karuselė. Kada ir kur ji atsirado? Ignalinos rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje, Mažylių skaitykloje, vyks kūrybinė edukacija „Aš labai laukiu . Ekskursija po Europos parką. Pašnekesiai ir bendra nuotrauka prie židinio, . Kalėdinių žaisliukų arba atvirukų kūrimas.


Siūlome plačią edukacinę programą, kurioje virš edukacinių užsiėmimų. Užsiėmimo metu susipažinsite su Algimanto . Kūčių ir Kalėdų papročiai, burtai, dainos (spalio–gruodžio mėn.). KALĖDINĖ EDUKACINĖ PROGRAMA MOKSLEIVIAMS.


Dažniausiai jį adresuoja Kalėdų seneliui. Advento- Kalėdų edukacija. Norinčius per Kalėdas išgirsti ne vien varpelių skambėjimą ar išsidalinti Kalėdų senelio dovanas, kviečiame į edukacinę programą ,,Kelias į Kalėdas “: . Trakų istorijos muziejaus erdvėse vyksta ir kasmet kuriami vis nauji edukaciniai užsiėmimai, kurie duoda galimybę giliau pažinti Viduramžių epochą, Trakų .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai