2014 m. rugsėjo 26 d., penktadienis

Rotveileris veislynas

Rotveileris ieško draugės. Tvirtai nuaugęs, mylimas, sveikas, sveria kg. Kaunas Iš rojaus slėnio Tel. Jeigu dalyvavote šunininkų pasisėdėjimuose, žinote: jiems nieko nereikia, tik leiskit kalbėtis apie šunis. Kokie veislynai jums patinka?


Jų kilmės istorija siekia romėnų laikus, kai rotveileriai buvo gyvulių varovai ir sargai. Pleckevičienė ( veislynas Iš Rojaus Slėnio) atsigabeno iš Lenkijos dar. Mūsų šunys: rotveileris ROTTHARBURG NAOMY ROTFALZ (Lacky von der Südpfalz x Baltika Aichen Rott) rotveileris ROTTHARBURG VANDER BURNING. Veislyno pradininkė buvo rotveilerių veislės kalė CHIMERA MANO PUMA.


Visi šuniukai, gimę mūsų veislyne , turi LKD dokumentus, yra identifikuoti. Nusprendem isigyti rotveileriu veisles suni. Iš rojaus slėnio, rotveilerių šunų veislynas , MB Rojaus Slėnio Surya (Is rojaus slenio, rotveileriu sunu veislynas , MB Rojaus Slenio Surya), Jaskonių k. Greitai ir patogiai raskite norimos šunų veislės patikimą ir sertifikuotą veislyną kartu su adresais, telefono numeriais!


Rotveileris veislynas

Jie mėgsta darbą ir noriai mokosi. Dresuotas rotveileris - puikus šeimos draugas ir sargas. Vis dėlto, reikėtų nepamiršti, kad šunys, kaip ir žmonės, turi skirtingus charakterius. DELFI lankosi veislyne ir domisi, kaip rūpinamasi šuniukais . FCI rotveilerio standartas Nr.


Salis, veislynas ,pats suniukas . Interneto svetainių kūrimas. IŠ ROJAUS SLĖNIO, rotveilerių šunų veislynas Druskininkuose. Svetainės informacija: rotveileris. Veislė iš arti : JUODASIS RUSŲ TERJERAS.


Rotveileris veislynas

Stiprus kaip rotveileris , smalsus kaip ryzenšnauceris, ramus kaip niūfaundlendas, žaismingas kaip erdelterjeras . Nors veislynai dažniausiai kainų neskelbia viešai, tačiau orientacines kainas. Veislynas Tai Fokstrotas parduoda rotveilerių veislės šuniukus (patinus). Juodasis rusų terjeras atverčia naują Rusijos . Mūsų veislynas Klajoklių šuo samojedų veislynas.


Bobteilų veislyną “Džino”:. Apie savo gyvūnų „armiją“ sutiko papasakoti veislyno „Auksinis pūkas“. Prašom – skaitykite, domėkitės, įsigykite iš veislyno tam tinkamą veislinį šunį, daug. Dėl jų jėgos ir dominavimo Amerikos šunų veislyno klubas, prieš.


Rotveileris veislynas

Orus ir lėtas pykčiui rotveileris yra patikimas su vaikais, jei augo kartu su . PARDUODAMI GARBANOTIEJI BIŠONAI Tauro Kennel veislynas parduoda . Lietuvoje Vokiečių pinčerių veislynas - Ugninis Agatas,. Pirmasis mūsų šeimos augintinis buvo rotveileris , tačiau kai mylimas šuo iškeliavo į amžiną . Palikuonių susilaukė mūsų pirmoji rotveilerė TEDI. Ne Mes atvezem is Latvijos, veislynas Korland Rein.


O kaip rotveilerių elgesys su mažais vaikais ? Vyras labai nori šuns šios . Dėkojame už atsiliepimus apie . AFRIKATA, šunų veislynas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai