2019 m. rugsėjo 13 d., penktadienis

Viko kompiuteriu sistemos

Viko kompiuteriu sistemos

Vilniaus kolegija – aukštoji valstybinė mokykla, vykdanti studijas, teikiančias aukštąjį. Galimybė projektuoti ir tobulinti kompiuterių tinklus, parinkti telekomunikacijų įrangą, parinkti kompiuterių sistemų administravimo priemones ir valdyti jas, . Elektronikos ir informatikos fakultetas. Telekomunikacijų sistemos , E. Specialios paskirties kompiuteriai, E. Daiktų interneto įrenginiai ir technologijos, E. Domiesi informacinėmis technologijomis, jų pažanga ir naujovėmis, turi po- linkį į analitinį mąstymą, pasižymi kruopštumu ir . VK EIF kompiuterių centre, kas ne tik davė man puikų papildomą pajamų šaltinį, bet ir greitu . Konsultacijos Penktadieniais, 13:– 15:val.


Gintautas Bražiūnas Pareigos: docentas g. Informacijos sistemos ir jų sauga, E. Kūrybiškumas ir verslo inovacijos, NL, 13. KOMPIUTERIŲ SISTEMOS (KS). D – studijos organizuojamos darbo dienomis.


S – studijos organizuojamos sesijomis. Garso ir vaizdo technologijos, E. Automatikos sistemos , E. Mikroprocesoriai, E. Skaitmeninės komutacijos sistemos , E. Judriojo ryšio tinklai, E. Parengti orientuotus į rinkos poreikius kompiuterių inžinerijos profesinius bakalaurus, kurie gebės spręsti kompiuterių sistemų ir tinklų projektavimo, diegimo, . Tobulėjant technologijoms tobulėja ir kompiuterių sistemos , o joms kurti, . Vilnius, Vilniaus Gedimino technikos universitetas, Avionika (specializacijos - Aviacinės elektronikos sistemos , Bepiločių orlaivių inžinerija) (dieninė NL). Išmaniųjų įrenginių technologijos. Lietuvos įmonių katalogas.


Programų sistemos (anglų kalba). Praktikos ataskaita viko konspektas, analize, verslo planas DOC ir PDF formatu parsisiųsti tiesiai iš autorių. VIKO yra netiek programavimas, kiek poreikių. Turbut lengvesne yra kompiuteriu sistemos nes ten daugiau su technika . Duomenų bazių sistemos ;. Internetinės technologijos. Turinio valdymo sistemos.


Integruotos verslo studijos. Metodiniai nurodymai ir kompetencijos studijų. Sistemos programinės įrangos naujinimai. Profesinės praktikos ataskaita: kompiuterinės technikos priežiūra.


Prie tokios sistemos ( garso plokštės) prijungus bet kokią aukštesne kolonėlių . Kompiuterinės sistemos priežiūra iš šalies ( IT outsourcing). VILNIAUS KOLEGIJA EKONOMIKOS FAKULTETAS Buhalterinės apskaitos . Sutapimas ar ne, bet VIKO EIF Operacines sistemas irgi perlaikinėjo virš . Darbo kompiuteriu gebėjimai. Gebu teikti nuotolinio. III -oji respublikinė .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai