2019 m. rugsėjo 11 d., trečiadienis

Samsung galaxy s6 edge krovimo lizdas

Samsung galaxy s6 edge krovimo lizdas

Greitas išsiuntimas ir pristatymas visoje . Kiekis: Kiekis: Yra prekyboje. USB jungties modulio keitimas ( krovimo lizdas ), 3EUR. SAMSUNG Galaxy SEDGE SM-G935F.


Mes atstatysime garantines įrenginio sąlygas! USB krovimo lizdas su plokštele. Kreipkitės ir mes pakeisime Jūsų. Gali būti usb lizdo dugne prisikaupę dulkių, atsargiai su sąvaržėle išvalykite.


Pravalykite atsargiai su dantų krapštuku ar savaržėle krovimo jungtį . Lietimui jautraus stikliuko. Tiesa, daugelis gali pasigesti apsaugos nuo drėgmė ir atminties kortelių lizdo. Micro USB lizdai skirti telefonams ir planšetams, platus pasirinkimas.


Samsung telefonų remontas Vilniaus mieste. Belaidis krovimas , WPC1. Naujausi telefonai, tokie, kaip prieš savaitę Lietuvos rinkoje atsiradęs „ Galaxy Sedge plus”, turi ypatingą energijos . Smūgis, drėgmė, baterijos gedimas, krovimo lizdo gedimas, ekrano gedimas ir t. Tam kad pasakytume kas.


Defektai sugadinti krovimo lizdai. Maksimali atminties kortelės talpa: Nėra. Multimedija ir internetas. Nuotoliniu būdu atrišame apple samsung lg htc. Patobulintos funkcijos – nuo baterijos krovimo iki žaidimų.


Samsung galaxy s6 edge krovimo lizdas

Be to, hibridinis SIM kortelės lizdas leidžia įstatyti iki 2GB „microSD“ kortelę ir . Originalus greito krovimo Sony juodas pakrovėjas 3A UCH10. Nors nuo savo pirmtako „Galaxy S9“ tesiskiria vos viena kita funkcija, . Universalus krovikliai 12-24V su mait.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai