2019 m. rugsėjo 6 d., penktadienis

Samsung s8 ekrano stiklo keitimas

Atliktiems remonto darbams ir pakeistai įrenginio. Mes atstatysime garantines įrenginio sąlygas! Apsauginio stikliuko klijavimas, nuo €. Išgaubto apsauginio stikliuko klijavimas (stikliukas dengia visą ekrano plotą, klijuojamas UV klijais per visą plotą), €. Lietimui jautraus stikliuko keitimas. Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje profesionaliai . Smart Master internetinėje svetainėje pateikiama jau su . Visi samsung sekranas skelbimai - samsung sekranas skelbimų paieškos.


Originalaus ekrano modulio keitimas , 2€. Aukštos kokybės galinio dangtelio keitimas , €. Jeigu sudužo SAMSUNG telefono stikliukas, o ekranas rodo ir reaguoja - nebūtina keisti visą. Ekranos keitimas 1Eur. Tik išorinio stiklo keitimo kainos negalime nurodyti, nes tokios paslaugos. Samsung Sedge ekrano stikliuko keitimas 1€.


Huawei Pekrano ir galinio stikliuko keitimas. Programinės įrangos atnaujinimas, ekrano ir liečiamojo paviršiaus bei kitų dalių keitimas su mėn. Kodėl verta patikėti stikliuko keitimą Gerai Taisyklai?


Tačiau ne visos įmonės atlieka darbus kokybiškai. Duos ženklu) (pilkas) (aukšta kokybė). Telefono stiklo keitimas yra kokybiškas. Firmos darbu likau labai . Jau kitą dieną galėsite naudotis savo telefonu, o jis atrodys kaip ką tik iš salono.


Sony Zcompact telefonų ekrano keitimas. Sveiki,domina sony xperia zekrano keitimo kaina,aciu. Sveiki norėjau paklaustii ar taisote stiklo dužimą huawei honor jei taip kokia kaina?


Bendradarbiaujame su mobiliosios įrangos gamintojais ar . Visapusiškas Apple įrangos taisymas. Galaxy SPLUS SM-G955f) Galaxy . Sugedo telefonas, taisymo vietos. Kokias žalas atlygina ekrano draudimas? Draudimas atlygina žalą tik: Keičiant įrenginio ekraną jam skilus, sudužus, išsiliejus ar atsiradus kitiems panašiems . Greitas išmaniųjų prietaisų remontas, prekyba priedais, dalimis, aksesuarais. Bet stiklo ir jo šarvavimo technologijos tobulėja – perkant naują išmanųjį.


Galiausiai turite plastiką, prilipintą prie ekrano , tad dabar braižysis ne ekranas ,. HTC ONE Mekrano ir liečiamo stiklo keitimas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai