2019 m. rugsėjo 24 d., antradienis

Samsung galaxy s7 edge priekinis stiklas

Išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų, stikliukų keitimas bei pardavimas. Samsung Sekrano stiklas. SAMSUNG PRIEKINIO STIKLO KEITIMAS. Užregistruokite gedimą ir.


Ekrano stiklo keitimas, €. Android tarnyba sužinojo, kad LG ketina naudoti 2. Priekinės kameros keitimas, nuo eur. Automobilio priekiniai stiklai tamsinti, automobilio vidus galinėje dalyje iš . Tiesiog lenktas ne ekranas , o nugarėlė. Ar tai yra priekinio stiklo keitimo atvejis, ir tai gali išspręsti. Nei priekinės , nei galinės dalies stiklas neturi jokios apsaugos ir yra.


Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Abi prietaiso puses dengia „Gorilla Glass 5“ stiklas , o kraštus saugo . Galaxy Sedge “ ir „Note 7“. D“ Tempered Glass apsauginis ekrano stiklas 0. Kalbant apie asmenukes ir priekinės kameros panaudojimą – ar ir jums patiko „Apple Animoji“ ? Apsauginio stikliuko klijavimas, nuo €. Išgaubto apsauginio stikliuko klijavimas ( stikliukas dengia visą ekrano plotą, klijuojamas UV klijais per visą plotą), €. Geros kainos ir greitas pristatymas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai