2019 m. rugsėjo 30 d., pirmadienis

Samsung galaxy watch atsiliepimai

Samsung galaxy watch atsiliepimai

Jau tapo tradicija, kad „Samsung“ . Išmanieji laikrodžiai dienos šviesą išvydo prieš 6–metus, neskaitant anksčiau pardavinėtų laikrodžių su integruotu skaičiuotuvu. Jame yra mm diržai, pagaminti iš silikono medžiagos. Ilgai veikiant baterija, galite valdyti . Nevaržykite savęs su naujausiu Samsung Gear išmaniuoju laikrodžiu. Galaxy Watch “ yra sidabro spalvos „ smartwatch “, kurio dydis mm. Su šiuo laikrodžiu jums nebereikės nešiotis telefono, nes jau jame galėsite skambinti, . Pagaliau sulaukėme išmaniojo laikrodžio, kuris patiktų net ir patiems išrankiausiems.


Samsung galaxy watch atsiliepimai

Ieškai internetu pigiau? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos.


Samsung “ vakar pristatė „ Galaxy Note 9“, galingiausią „Note“ serijos telefoną. Nors prietaisas atrodo daug žadantis, jo dizainas yra gana panašus į . Stilingas įrenginys pasižymi itin galinga, bent tris . NEMOKAMAS pristatymas per d. Lietuvoje ir dienų grąžinimo garantija. Pirkėjų komentarai, atsiliepimai.


Samsung galaxy watch atsiliepimai

Pasiūlymas galioja tik iki spalio d. Atsiliepimai , komentarai, nuomonės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai