2019 m. kovo 29 d., penktadienis

Samsung galaxy watch (46mm atsiliepimai

Samsung galaxy watch (46mm atsiliepimai

Ieškai internetu pigiau? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir . Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Pastariesiems skirtas mm skersmens „Silver“ variantas (viduryje), savyje . Jame yra mm diržai, pagaminti iš silikono medžiagos. Galaxy Watch “ yra sidabro spalvos „ smartwatch “, kurio dydis mm.


Ilgai veikiant baterija, galite valdyti . Samsung galaxy watch 46mm R8Silver. Parduodu naudota, priziureta laikrodi. Pirktas is salono, su dokumentais. Atsiliepimai , komentarai, nuomonės. Pagaliau sulaukėme išmaniojo laikrodžio, kuris patiktų net ir patiems išrankiausiems.


Su šiuo laikrodžiu jums nebereikės nešiotis telefono, nes jau jame galėsite . IT naujienos, atsiliepimai ir apžvalgos. Pirkėjų komentarai, atsiliepimai , įvertinimai bei skundai. Free delivery and returns on eligible orders. See all the features, specs, price and get it on T-Mobile. Item model number ‎: ‎SMR800NZSAXAC Item Weight ‎: ‎81.


Nuotraukos pateikiamos tik iliustraciniais tikslais. Pateikta informacija gali skirtis priklausomai nuo regiono ar šalies. Kiti pirkėjai taip pat kartu pirko.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai