2019 m. kovo 5 d., antradienis

Krikstynu temos

Ruošiantis krikštynų šventei bei renkantis dekoracijas kartais šventės temą gali . Krikštynos – šventė žmogaus gyvenime, kuri nutinka tikrai tik vieną kartą. Gimtadienius, jubiliejus ar kitas progas tenka švęsti ir po kelis kartus, . Netrukus prasidės krikštynų metas. Daugybė šeimų jau dabar jas planuoja.

Gal pasinaudosite kitų mamų patirtimi? Krikštynų dekoravimas, šventinio stalo puošimas, dovanėlės mažyliui ir krikštatėviams,. Jei mergaitė paaugusi, krikštynoms galite pasirinkti kokią nors temą , . Krikštynų kvietimai gali būti įvairaus dizaino, pritaikyti prie jūsų šventės temos , su ar be vaikučio nuotrauka.


Vieni renkasi santūresnį, kuklesnį krikštynų kvietimo . Tuomet bus lengviau ir sklandžiau organizuoti krikštynas. Populiariausios ir labiausiai tinkančios krikštynų temos : drugelių, balandžių, angelų, vaikiškų .

Kodėl ši šventė būna tik žydra ar rožinė? Geriau išsirinkite vieną temą , kurios motyvais papuošite visą šventę! Ką reiškia teminės krikštynos ? Jaukios krikštynų idėjos – krikštynų dovanos, puošmenos, žaidimai, vaišės.


Prie pasirinktos temos galime paderinti vaišes: rožinėms vaišėms . Krikštynų idėjos teveliams, patarimai krikštynų šventei: diplomai, tekstai, laikraštukai, knygos ir pan. Ypatingai šventei ypatingas dėmesys, čia daug idomių idėjų. Trūksta: temos Krikštynų gidas – kaip šią dieną padaryti įsimintiną ir.


Tad pateikiame išsamų ir naudingą krikštynų planavimo gidą, kad. DELFI - Krikštynos ne veltui vadinamos mažosiomis vestuvėmis – ne tik. Dar vienos debesėlio temos krikštynos.


Klasikinių dangiškos ir baltos spalvų derinį papildė kakavos atspalviai. Krikštynų šventei gamtoje galime pasiūlyti prie temos tinkančius desertus: „vaisių ledinukus“ su šokoladu, miško uogų pyragėlius, gardintus šviežiomis trintomis . Profesionalus krikštynų , asmeninių švenčių video filmavimas Žemaitijoje. Tad neapsiriksite ir krikštynų šventei pasirinkę angelų temą.

Mažosios Akvilės mamai ilgai sukti galvos nereikėjo dėl krikštynų temos. Paslaptingai, subtiliai, be samanų staltiesių ant stalų, tačiau su maža . Dekoratorė Indrė Sapagovaitė sako, kad iki šiol Lietuvoje krikštynos. Pakaks stilizuotų pagal šventės temą kepinių, kurie papildys dekorą ir . Fotosesijos trukmė – val. Suruošiu teminį “kampelį” . Laurynos ir Ąžuolo tradicinės krikštynos , kuriuose buvo daug lino, nėrinių.


Pasirinktą temą išlaikėme nuo pat pradžių t. Specialiai krikštynų temos negalvojome, ji atėjo pas mus natūraliai. Ir tai net ne tema, o mažas, ilgaausis akcentas. Nuo nėštumo ir mažosios . Devintokų krikštynos mūsų mokykloje tapo gražia tradicija.


Kiekviena klasė pagal iš anksto duotą temą turi paruošti prisistatymą. Kaip per pastarąjį dešimtmetį keitėsi krikštynų tradicijos? Dabar yra populiarios dvi temos - „Maša ir lokys“ ir „Pepa Pig“. Pirmokų krikštynos : išbandymai įveikti!


Akvilė MORKEVIČIŪTĖ, Žydrūnė DŪDAITĖ, Ig klasė. Rugsėjo 27-oji šiemet – ypatinga diena Juozo . Jų krikštynų data buvo kruopščiai slepiama. Svarbi prekė besiruošiantiems krikštynoms yra krikštynų suvenyrai, dovanojami svečiams.


Suvenyrai krikštynoms gali būti labai įvairūs, simboliniai, praktiški.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai