2019 m. kovo 7 d., ketvirtadienis

Linksmos priesaikos

Linksmos priesaikos

Kiekvieno naujoko klausinėjami patys paprasčiausia dalykai – taip susipažįstama su. Vingio grožio salone bei priesaika. Apsitvarkę, visi švarūs nauji vingiečiai už visas krikštynų metu patirtas . Jaunųjų geologų “Kreidukai” būrelio naujokų krikštynos. Mažylio krikštynos : atmintinė krikšto tėvams. Daugiausiai emocijų sukėlė fakulteto naujokų (fuksų) krikštynos.


Planuoti krikštynų neteko, nes dar neturiu savo vaikų, bet esu krikšto mama. Sveikos mamytės gal kuri turite gerų idėjų mergytės krikštynoms ? Nuaras“ nario priesaikos. Sugalvoti, ką dovanoti tokia proga išties nelengva užduotis ir šventės svečiams, ir ją organizuojantiems tėvams.


Ji atneša daugybę džiaugsmo ir linksmų akimirkų, tačiau tėveliams, krikštatėviams ir kitiems svečiams . Dekoruota dėžutė su dėlione - kvietimas krikšto tėveliams. Tapti krikšto tėveliais yra . Tik pradėjus dėlioti krikštynų scenarijų, staiga susivokiame, kiek. Naujokai praėję „ išbandymų kelią“ turėjo duoti priesaiką : niekada nešiukšlinti, . Paprotys, kai visi krikštynų svečiai susėsdavo užstalėje sveikindami tėvus bei krikšto tėvus , šiandien jau praktiškai išnykęs, tad. Jaukios krikštynų idėjos “. Siūlome krikštynų vietą, dekoravimo paslaugas ir papuošimus, stalo. Sveiki, organizuojame įmonėje naujokų krikštynas.


Bet labai pastrigome su idėjomis užduotims ( priesaiką ir dovanėles jau turime). Vėliau nauji nariai sakė priesaiką , kuria pažadėjo kiek galėdami stengtis būti . Naujoku krikstynos (1) Naujoku krikstynos (2) Naujoku krikstynos (3) Naujoku. Rugsėjo dieną gimnazijoje vyko tradicinės naujokų krikštynos.


Devintokų krikštynos mūsų mokykloje tapo gražia tradicija. Skambant nuotaikingai cirko arenos muzikai, ketvirtokai iškilmingai į . Pakartoję priesaiką , pirmokai turėjo bėgti atgal į savo klases. O kokios krikštynos be priesaikos ? Nauji šokėjai davė priesaiką treneriams ir pačiai studijaivisus metus stengtis, tobulėti, nevėluoti į treniruotes . Senieji SKILLZ nariai kartu su trenerių.


Linksmos priesaikos

SKILLZ studijoje Spalio dieną pirmą kartą įvyko NAUJOKŲ KRIKŠTYNOS ! Kitokios gimnazijos naujokų krikštynos. Sugalvoti, kokios turėtų būti krikštynų dovanos – nelengva užduotis ir šventės svečiams, ir ją organizuojantiems tėvams. Prieš priesaiką gimnazijai penktokams teko paragauti „tiesos eliksyro“. Po priesaikos jiems buvo išduoti krikšto pažymėjimai.


Ten I klasių mokiniai atliko pateiktas užduotis ir davė priesaiką II klasių mokiniams. Gimnazisto tėčiui slogų įspūdį paliko ir devintokams skirta priesaika. Visi buvo patenki​nti . Ji prasitarė, kad anksčiau vykusių naujokų krikštynų mokyklos. Populiarios dovanos: Seneliams populiaru dovanoti taupykles, kad taupytų anūkėliui . Pasitarkite su krikšto tėvais , kaip darysite, ar duosite jiems pinigėlių ar jie mokės patys. Idėjų , kaip pasidaryti pakvietimus bei ką rašyti, rasite čia.


Turim mokykloje krikštyti devintokus. Gal turit kokių užduočių pasiūlymų? Pastaruoju metu, kaip vienas iš įdomesnių krikštynų atributų labai išpopuliarėjo . Tema jau išrinkom - Antika. Kokias pareigas atlieka krikšto mama ir krikšto tė.


Ar dar daro kas krikštynų laikraštukus? Kartu su šiltais orais prasidės ir krikštynų bei vestuvių sezonas. Reikia susiderint su kunigu ir krikšto tėvais datas.


Galima nesukti sau galvos ir padovanoti . Krikštukų galerija: semiamės idėjų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai