2019 m. kovo 25 d., pirmadienis

Play parduotuvė įdiegti

Mėgaukitės daugybe naujausių „Android“ programų, žaidimų, muzikos kūrinių, filmų, TV laidų, knygų, žurnalų ir daugiau. Bet kuriuo metu, bet kur ir visuose jūsų. Programų įdiegimas arba atnaujinimas. Naujas skandalas „Android“ parduotuvėje – bent programėlės, kurios geba . Tai nėra pratimas, kurį rekomenduojame, nes Play Store turi tiek . Tai keista klaida, nes ji . Kaip Play parduotuvę įdiegti Android ? Faktas yra tas, kad ši paraiška gali pasirodyti labai . Visada įsitikinkite, kad esate įdiegę naujausią programėlės versiją. Toliau pateiktą skyrių, norėdami įdiegti „ Play Store“ „Nokia 7“.


Spauskite mygtuką PARSISIŲSTI, kad galėtumėte įdiegti mobiliąją PERLAS programėlę. Mobiliosios programos TNS Top įdiegimo instrukcija. Diegimo failas atsisiunčiant užima 2MB, . Nors neturite įdiegti įrenginio, kad galėtumėte įdiegti „CyanogenMod“, tai yra visiškai.


Atsidarome pasirinktą programą ir ją įdiegiame – paspausdami įdiegti , toliau . Play “ programėlių parduotuvėje siaučia sąskaitas tuštinantis virusas. Be to, norint atsisiųsti naujas programas ir įdiegti senų atnaujinimus, . Play “ parduotuvę planšetiniame kompiuteryje ar telefone. Bakstelėkite „DiegtiMygtuką šalia programos, kurią norite iš naujo įdiegti. Pirmiausia įsitikinkite, kad „Chromebook“ įdiegta naujausia „Chrome“ OS versija.


Galbūt problema atsirado dėl to, kad įdiegta arba . Dažnai šią problemą lydi užrašas „neįmanoma įdiegti programos“. Su šiuo telefonu rinkoje, jos yra milijonas programėlių, kurias galima įdiegti į savo. Pamatysime visų programų, kurios šiuo metu yra įdiegtos mūsų įrenginyje, ir tų, . Kitas galimybes galima pridėti dviem būdais: įdiegus mobiliąją. Greitas, pigus būdas keliauti. Paprasčiausias būdas įdiegti programas „Android“ įrenginyje naudojant oficialų „ Play Market“ . Atsisiųskite Bolt programėlę.


Naujoji „Swedbank“ programėlė. Sukurta būti mėgstamiausia. Susipažinkite su išmaniomis ir dar patogesnėmis naujosios „Swedbank“ programėlės . Taigi, pirmiausia leiskite mūsų įrenginiui leisti įdiegti šias alternatyvias app.


Roblox is the ultimate virtual universe that lets you play , create, and be anything you can imagine. with your existing Roblox account and play now! Windows“ skirtos versijos atsisiuntimo saitas . Kai kurios programos jau gali būti įdiegtos jūsų prietaise. Play Store“, arba „Samsung“ paskyrą atsisiųsti programas iš „Galaxy Apps“. Operaciniu teatru vis dažniau . Apple“ ir „Android“ išmaniųjų telefonų naudotojams.


Bandau įdiegti programą „Android“ telefone ar planšetiniame kompiuteryje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai