2019 m. kovo 1 d., penktadienis

Kraujo tyrimai akcija

Jūsų patogumui „Antėja laboratorija“ akcijos – vienoje vietoje! Antradieniais – senjorų dienos! Nemokami tyrimai Utenoje. Akcijos laikas ribotas! Kraujo tyrimai - Grupinis.


Laboratorija „Antėja primena, kad tikrinti savo ir artimųjų sveikatą turite bent kartą per metus, net ir gerai besijausdami. Kviečiame padovanoti sau. Reikia periodiškai atlikti profilaktinius kraujo tyrimus.


Bet kam laukti operacinės stalo? Laiku atlikite pažangius kraujo tyrimas. Synlab tyrimų akcijos - taikomos kiekvieną mėnesį. Platesnė informacija apie konkrečius mėnesio pasiūlymus ir akcijas - rubrikoje.


Kraujo tyrimai akcija

Mokestis netaikomas galiojančioms mėnesio akcijoms. Medicininių tyrimų laboratorija. Patrauklesnė vieta tyrimams atlikti ! Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Bendras kraujo tyrimas – nepakeičiamas profilaktikai. Nuovargis, irzlumas, apetito stoka – tai požymiai, . Dėl šiaurietiškų platumų, saulės trūkumo ir nepilnavertės mitybos dažnam Lietuvos gyventojui vitamino D trūksta.


Pažangūs kraujo tyrimai , kurie įspėja apie kraujagyslių uždegimą, išprotėjusį cholesterolį, gliukozės kiekį ir širdies nepakankamumą. Automatinis bendras kraujo tyrimas (BKT), 4. Eritrocitų nusėdimo greitis ( ENG), 2. Pirmiausia paskubėkite atlikti pažangius kraujo tyrimus , kurie įspėja apie kraujagyslių uždegimą, „išprotėjusį“ . AKCIJA PROFILAKTINEI SVEIKATOS PATIKRINIMO PROGRAMAI. Todėl labai svarbu reguliariai atlikti bendrus kraujo ir šlapimo, feritino, vitamino D , kalcio ir gliukozės tyrimus tam, kad įsitikinti, ar pastarieji . Tyrimų programa moksleiviams. Duodamas kraujo, gali išgelbėti pats save. VšĮ Nacionalinis kraujo centras - tai didžiausia kraujo donorystės įstaiga Lietuvoje, aprūpinanti kraujo komponentais beveik.


Kraujo tyrimai akcija

Prieš kurį laiką buvo pristatytas mokslinis tyrimas , kuris atskleidė įdomų faktą. KRAUJO DONORYSTĖS AKCIJOS. Paprasčiausiai iš kraujo tyrimo galima nustatyti kiekį.


O ta mada, kai vitaminus perkame, nes vyksta akcija arba geria kaimynė, pas mus labai . Išankstinė registracija nėra būtina, tiesiog atvykite ir kreipkitės į . Vitamino Btyrimas iki š. Nusistebėjimą skaitytojams sukėlė praėjusiais metais vykdyta akcija , kurios metu gyventojai buvo kviečiami nemokamai atlikti kraujo tyrimus , . Nuolaidos tyrimams : Prostatos specifinis antigenas (PSA) - Lt Laisvas prostatos specifinis antigenas (fPSA) - 18 . Tuo tarpu išsamūs kraujo tyrimai padeda atskirti bakterines ir virusinės kilmės infekcijas, diagnozuoti mažakraujystę ar netgi aptikti vėžį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai