2018 m. gruodžio 3 d., pirmadienis

Skelbiu lt styginiai instrumentai

Nauji styginiai instrumentai. Rumuniški, Vokiški smuikeliai, violančelės. Taip pat įvairūs aksesuarai smuikams ir violančelėms: . Sutartinėm kainom perku, parduodu keičiu nuomoju įvairius muzikos instrumentus. Puikios bukles ir aukštos kokybes instrumentas. Viskas veikia, skamba puikiai.


Skelbiu lt styginiai instrumentai

Nauja elektrine gitara su kubu. Parduodu penkių stygų bosinę gitarą. Optimaliai skamba sunkios muzikos kontekste, bet, kaip kiekvienas neblogas instrumentas , gali prisitaikyti prie įvairių stilių . Puikus instrumentas jaunam gitaristui. Minkštai spaudžiasi stygos, patogi groti, gražiai skamba.


Klasikinis bliuzo instrumentas , rankų darbo. Indian rosewood pirštlentė, african mahogay grifas, african ebony detalės, mediena graduota ir sertifikuota. Styginiai muzikos instrumentai. Tikrai geras instrumentas , laukia mylinčių ir groti norinčių rankų.


Skelbiu lt styginiai instrumentai

Naudota elektrinė gitara. Geros būklės, yra tik vienas įbrėžimas pirštlentės pabaigoje ir du labai nepastebimi įbrėžimai pačiame kūne virš pickguard. Pianinai, kiti neelektroniniai klavišiniai instrum 81.


Pučiamieji instrumentai 46. Mušamieji instrumentai 28. Kiti instrumentai , įranga 23. Muzikos instrumentai ir muzikos prekės Tamsta internetinėje parduotuvėje.


Skelbiu lt styginiai instrumentai

Gitaros, būgnai, klavišiniai, pučiamieji, styginiai , pro audio ir kita. Smuikas tai styginis instrumentas dažiausiai turintis keturias stygas ir grojamas su stryku. UAB MUZIKOS FAKTORIUS.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai