2018 m. gruodžio 13 d., ketvirtadienis

Skalbimo masinos su defektais

Naujos patikrintos su isoriniais defektais is Anglijos aukcionu skalbimo dziovinimo masinos , indaploves pusines,mikrobangu krosneles ivairiu . Parduodama Samsung skalbimo mašina. Aukštis 85cm Plotis 60cm Gylis 40cm Svoris skalbimo mašinos 62kg. Su transportavimo defektais ir atnaujinta. Skalbimo mašina - džiovyklė AEG L9WBA61B.


Populiariausios paieškos: skalbimo mašina led televizoriai šaldytuvas . Zanussi skalbimo mašina , naudota, be defektų. Nauja, su defektais ir naudota buitinė technika geromis kainomis. Draugė iš tokios parduotuvės pirko skalbimo mašiną ir patenkinta.


Aš pati svarstau, ar rizikuoti pirkti ar ne. Darom remontus, išlaidų daug, . Prekiaujame nauja,dėvėta ,pagaminta Vokietijoje buitine technika su isores defektais iki pigiau. Nauja ir naudota buitinė, kompiuterinė technika. Buitinės technikos akcijos. Nukainuota buitinė technika.


Skalbimo masinos su defektais

Kokybiška su nedideliu defektu buitinė technika internetu. Taikomos akcijos ir mėn. Nauja, naudota, su transportavimo defektais buitinė technika (šaldytuvai, šaldikliai, skalbimo mašinos , indaplovės, orkaitės) - prekyba, garantinis ir pogarantinis . Nu mano tevai pirko su isores defektu skalbykle (ilenkta priekyje),. Balta skalbimo mašina (violončelė) (su defektais ). Laius 69cm, Sügavus 37cm, Kõrgus 19.


Remontuojame visų gamintojų indaploves, džiovykles, skalbimo mašinas ,. Nauja technika su transporto defektais bei mažai naudota - su 2m. Platus vėdinimo, šaldymo įrenginių ir šaldytuvų asortimentas, remonto ir montavimo paslaugos. Pirolizės funkcija - išvaloma automatiškai minimaliomis pastangomis. Kvapų ir riebalų katalizatorius.


Skalbimo masinos su defektais

Naudodamiesi šiuo tinklapiu, taip pat ir patekę iš kito tinklapio jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Tai prekės, kurios turi išorinių, dažniausiai transportavimo defektų (tokių kaip smulkūs įbrėžimai, įlenkimai). Tie defektai neturi jokios įtakos techninėms ar . Neisijungia paleidimo mygtukas,kitos funkcijos veikia,bugna . Naudota metus laiko, tačiau be jokių defektų nei iš išorės, nei iš vidaus. Defektas – truputį įtrūkusi bugno guma, . Po metų skalbimo mašinoje atsirado defektas – korpusas, kur.


Akumoliatorinis, yra defektas , uz komplektus euru. Dujinės viryklės, gartraukiai, elektrinės viryklės, kaitlentės, skalbimo mašinos , . Mes prekiaujame nauja ir nauja su išorės defektais nukainota buitine technika. Skalbyklės, džiovyklės ir lyginimo prietaisai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai