2018 m. gruodžio 19 d., trečiadienis

Krosneles senukai

Krosneles senukai

Metalinės lauko krosnelės Kaune, Vilniuje. Gaminame krosneles šalia Kaišiadorių. Turime įvairių variantų. Išsirinkite viryklę jau dabar! Orkaitė su griliumi ir su pilnai reguliuojamomis kaitvietėmis.


Krosneles senukai

Kokybiškos bei praktiškos mini viryklės ir orkaitės, kurias lengva naudoti visur, kur veikia elektra, įsigykite vieną. Elektrinė krosnelė Standart KR-101L-28(BC). AEG viryklės - aukščiausia kokybė ir geriausia kaina. Kieto kuro orinio šildymo krosnelės – viryklės su orkaite. Stanford krosnelių serijos modifikacijos: Su kaitlentė , be kaitlentės.


Emaliuotos ( olivinė žalia, tamsiai ruda, juoda, švesiai pilka spalvos) Gamintojas Belgija. Plieninė krosnelė Mega Max 14kW. Katilas- viryklė Ognyana su orkaite ir kaitviete (kW) -. Krosnelė - viryklė SKLADOVA TEHNIKA Ognyana, 9-kW - Galia, kW ‎: ‎9- Krosnelė viryklė KALVIS K-KO2N kW - GeriKatilai. Orinio šildymo krosnelė viryklė KALVIS K-KO2N - skirta vasarnamių, sodo namelių ar kitų nedidelių patalpų, kuriose neįrengtas centrinis šildymas, apšildymui. Visi krosnele virykle skelbimai - krosnele virykle skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Viryklės su orkaite, su ketine kaitlente , šiltų patiekalų laikymo stalčiumi, su pajungimu į. Kaip ir židinį arba krosnelę , viryklę taipogi renkamės pagal tam tikrus . Vartotojai, kuriems reikalingas centrinis šildymas ir viryklė maisto paruošimui gali pasirinkti šildymo katilus- virykles , kurių galingumas yra nuo iki kW . Corradi Neos serijos viryklių yra nuo 60cm iki 155cm pločio: 1. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Klientų komentarų kol kas nėra. Kategorijos: Krosnelės ir šildymas, Krosnelės Žymos: kaip kurenti malkomis, krosnėlė , Krosnis su virykle , Lauko virtuvė, Malkinė orkaitė, malkinė virtuvė, Virtuvės . Daikto kategorija: Viryklės ir krosnelės. Elentrine kaitlente , imontuojama arba pastatoma ant kieto pavirsiaus. Viršutinėje katilo dalyje yra vienos vietos kaitlentė su žiedais, todėl KALVIS-KO-gali būti naudojamas ne tik patalpų apšildymui, bet ir maisto ruošimui.


Be to, mūsų kompaktinės orkaitės su mikrobangų krosnelės funkcija siūlo daugybę. Pavienė kaitlentė įrengiama stalviršyje virš viryklės , kuri ją kontroliuoja. Stiklokeraminė kaitlentė ECS640AX.


Lietuvoje, akmens gaminiai. Nordica viryklė su vandens šilumokaičiu Termorosa DSA. Termofor Battery 5A kieto kuro katilas- viryklė.


Maisto ruošimo krosnelės viryklės kurių viršuje įrengta kaitlentė bei gardėsiams gaminti krosnelės su orkaite. Pastatoma ant stalo dujinė viryklė paelijai, išorė juodos atsparios karščiui emalės, monobloko karūna, ketaus grafitas. Vienas saugos čiaupas ir EC vožtuvai su . AEG indukcinė kaitlentė , užtikrinanti geriausią temperatūros valdymą.


Krosneles senukai

Rodyti visas virykles.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai