2018 m. gruodžio 26 d., trečiadienis

Patalynės komplektai

Patalynės komplektai , užvalkalai internetu pigiau. šilko, satino ir kiti įvairūs patalynės komplektai viengulėms, dvigulėms lovoms už gerą kainą. Platus patalynės komplektų pasirinkimas. Skirtingi dydžiai ir modeliai geromis kainomis.


Satino ir medvilnės patalynės suaugusiesiems ir vaikams.

Didžiausias patalynės komplektų pasirinkimas Lietuvoje! Visada NEMOKAMAS pristatymas ir išskirtinis dėmesys klientui, kad viskas būtų paprasta ir patogu. Aukščiausios kokybės patalynės komplektai , su naujausių tendencijų įkvėptais įspūdingais raštais. Užeikite ir pamatykite!


Atsiskaitymas grynais ir kortele. Jokių paslėptų mokesčių. Siuvame patalynės komplektus.

Dviguliai, vienguliai, minkšti, spalvingi, stilingi – visi patalynės komplektai ir užvalkalai vienoje vietoje. Kokybiški patalynės komplektai internetu. Siūlome gausiausią satino patalynės komplektų pasirinkimą. Satino patalynė maloni kūnui, audinys tankus ir švelnus, turi natūralaus.


Išskirtinio dizaino užvalkalų komplektai. D audinių užvalkalų pasirinkimas. Gausus nuostabaus grožio 3D patalynės komplektų pasirinkimas gera kaina. Paskutiniai vienetai drobinio patalynės komplekto Širdys Plačiau. Tai 1 medvilnės patalynės komplektai.


Aukštos kokybės medvilninė patalynė turi itin daug privalumų: leidžia kūnui kvėpuoti, nesielektrina, nealergizuoja, . Galime pasiūlyti platų pasirinkimą patalynės komplektų ramiam miegui. Visi mūsų patalynės komplektai kuriami atsižvelgiant į tai, kas svarbiausia pirkėjui – išskirtinis dizainas, įvairus . Tai patvarus ir ilgaamžis audinys. Miego Imperija siūlo patalynės komplektus iš lino ir medvilnės.


Nemokamas pristatymas iki kg.

Paverskite savo miegamąjį tikra oaze. Rinkitės iš gausios spalvų bei stilių kolekcijos ir atnaujinkite miegamąjį su Dormeo patalyne tobulam miegui. BabyMatex dalių užvalkalų komplektas BIANCO. Satino- patalynes - komplektas - Aster-pink-katalogui. Yra pasirinktoje parduotuvėje . Max Benjamin, Fragonar Dr.


PATALYNĖS KOMPLEKTAI - tai aukščiausia kokybė ir dizainas. Susisiekite ir mes Jums patarsime! Pasiteirauti apie prekę. Taps geriausiu jūsų miego palydovu.


Audinys: 1 aukštos kokybės švelni medvilnė. Priežiūra: skalbti 40°C temperatūroje, galima džiovinti džiovyklėje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai