2018 m. gruodžio 25 d., antradienis

Lemona garantinis

Naudinga informacija ir pagalba LEMONA el. Elektronikos komponentai, buitinės technikos atsarginės dalys, bei jų priedai. Prekės grąžinamos siunčiant arba į UAB „ Lemona “ parduotuves, atsižvelgiant į skiltyje „Grąžinimas ir garantija “ numatytas išimtis. Pirkėjui, atšaukusiam . LEMONA elektronika - elektronikos komponentai, dalys, įrankiai ir medžiagos internetu. AKTO LED – išskirtinės PREMIUM klasės lanksčios LED juostos.


Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie Lemona. JŪSŲ DARBUOTOJAI nurodo klientams, kad JOKIA GARANTIJA NETAIKOMA. Lemona , UAB - viena didžiausių prekybos elektronikos dalimis ir komponentais.


Kokybiškos gipso kartono plokštės konkurencingomis kainomis. Atsiimkite prekes jau šiandien ! Statybinės medžiagos per. Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje . Garantija ir grąžinimas. C, IP4 garantija ne mažiau 2m. Ličio firma Evita, Lemona UAB, 178.


Lemona garantinis

GARSO SISTEMA SONY MHCV81D naujos su garantija mėn Atkuriami diskų formatai CD-R. Naujos, su garantija , su pakuotes pazeidimais, arba is ekspozicijos: Dali KATCH ONE. Mokėkite kai gausite prekes. Užsakymą pateikti Jums liko d.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai