2018 m. spalio 9 d., antradienis

Skelbiu lt telefonai samsung

Skelbiu lt telefonai samsung

Telefonas buvo ispakuotas tik tam, kad paziuret kaip atrodo. Dauztus skendusius , visokiu bukliu ir samsung modeliu. Icloudiniai irgi domina ! Seni kolekciniai telefonai.


Su pakrovėjais, ausinėm ir kitais priedais. Tinka ant dalių ar naudojimui. Parduodamas be pakrovėjo.


Lietuvos rinką yra viena didžiausių parduotuvių . Ekspozicinis telefonas , nenaudotas! Samsung Galaxy S10e Dual 128GB Black (Juodas). Komplekte su įkrovikliu, su Garantija! Naudoti,gerai veikiantys, nebrangūs telefonai Kaune Foto Nr.


Skelbiu lt telefonai samsung

MP, OS Androi microS iki GB, WLAN, . Perdeges ekranas, taciau daugiau viskas yra sveika. Yra dezute pakrovejas ir visa . Visiškai nauji, nenaudoti. Skelbimas įdėtas naudojantis m. Geriau neskilęs, bet gali būti ir skilęs galinis, priekinis stikliukai, . Xiaomi Mi ADual 64GB Kind of Grey (Pilkas). Mobilusis telefonas SAMSUNG Galaxy SPlus Black Ekrano įstrižainė (): 6. Galinė fotokamera (MP): 12. Internetinė parduotuvė pigu.


Grupinis mokykloje merginu. Ramygala akronimas baltoji karštinė telefonai skelbiu. LT Skaitmeninė technika, nešiojami kompiuteriai, plansetiniai kompiuteriai, televizoriai, namų elektronika, buitinė technika, fotoaparatai, biuro įranga. Pasakojimas tikru tikriausiaitikras.


Skelbiu lt telefonai samsung

Name yra du kambariai veranda bei virtuve. LT technologijos iš internetinės aplikacijų parduotuvės App Store jau gali . Rinkitės pagal prekės ženklą. Atsiliepimai Kompiuteriai Telefonai Televizoriai.


Pradinis puslapis Telefonai ir priedai Mobilieji telefonai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai