2018 m. spalio 9 d., antradienis

Moki vezi raseiniai

Tujos gali užaugti net iki m aukščio, išgyvena 1ir daugiau metų, tačiau laikui bėgant darosi ne itin dekoratyvios, tiesiog bėgant metams tujos retėja. Sodinimo atstumas 40cm. Gyvatvorė karpoma pavasarį. Dar vienas geras variantas – gyvatvorei panaudoti visžalius augalus, pavyzdžiui , egles arba tujas , – patarė kraštovaizdžio specialistė. Paspauskite nuotrauką, kad ją padidintumėte.


Mėgsta derlingą ir drėgną dirvožemį. Kalninės pušys- aukštis cm. Lajos forma: Siaurai kūgiška. Dirva: Derlinga, vidutinio drėgnumo, priesmėlio ir lengvo . Tujos – nereiklus spygliuotis, dažnas mūsų kiemuose ir sodybose. Pakenčia genėjimą, žiemos šalčius, vėjus ir nereikalauja ypatingos . Taisyklingos kūginės formos laja.


Viena populiariausių tujų žaliųjų sienų. Taip pat sodinukų kaina priklauso ir nuo perkamo jų kiekio. Parduodame tujas augintas Lietuvoje. Greičiausiai auganti, gyvatvorinė siaurai kūgiš-kos formos tuja.


Moki vezi raseiniai

Užauga iki 5-m aukščio. Tujos auga bet kokioje dirvoje, išskyrus labai sausas, pakenčia šaknų užmirkimą, toleruoja . Tujos gyvatvorėms puikiai tinka: jos ne tik žaliuoja visus metus, bet ir. Smaragdinės tujos , kaip ir daugelis sodinukų - kuo mažesni, tuo pigesni. Spalva - nuo šviesiai žalios . Puikiai tinka gyvatvorems.


Tačiau priėjus arčiau paaiškėtų, kad ji tiesiog apsipylė rudais . Tujas gyvatvorei galima rinktis pagal poreikį, grožį ir kišenę. Dažniausiai naudojama karpomai gyvatvorei. Karpymu galima reguliuoti aukštį ir . Laja plačiai koloniška, per metų užauga apie metro aukščio. Kuo skiriasi vazonėliuose ir grunte augintos tujos ? Kasamos iš dirvos ir augintos vazonėliuose.


Brabant “, auksaspalvės ir kt. Didesnį kiekį galime atvežti. Koloninės formos - Smaragd - sodinukų aukštis. Ji ne tik greit auga bet ir lygiai greitai stambėja.


Jai nenorime gyvatvorei skirti daug laiko geriau pasirinkime smaragdines . Cene su informativnog karaktera i mogu da variraju u zavisnosti od tržišne ponude i drugih faktora. Urban Garden ne daje garanciju na biljke. Tuja vakarinė ,,BRABANT“ 0. Daugelis renkasi smaragdines tujas , kurios nemezga mažų kankorėžių ir neturi specifinio tujų kvapo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai