2018 m. spalio 15 d., pirmadienis

Mokytojo metodinės veiklos rodikliai

Mokytojo metodinės veiklos rodikliai

Mokytojo veiklos rodikliai. Ant Tavo stalo – „ Metodinės rekomendacijos mokytojo veiklai vertinti“. Atestuotas profesijos mokytojas turi nuolat tobulinti savo dalykinę ir metodinę.


Profesijos mokytojas gali pasirinkti metodinės veiklos rodiklius ir atlikti darbus, . METŲ VEIKLOS UŽDUOTYS, REZULTATAI IR RODIKLIAI. Pedagogų rekomenduojama metodinė veikla 15. Ugdymo procese mokytojas tiek per pamokas, tiek popamokinės veiklos metu.


Vienas pagrindinių mokytojo profesinės brandos rodiklių yra jo profesinis. Kvalifikacijos tobulinimo paţymėjimai, metodinės veiklos įrodymai. MOKYTOJŲ METODINĖS TARYBOS VEIKLOS PLANAS.


Organizuotos Metodinės dienos mokytojams , mokytojai skaitė pranešimus, dalinosi gerąja. Klasių vadovų metodinės grupės suorganizuoti 1-. Metodinės grupės vadovas pasižymi aukšta profesine kompetencija ir yra . Pagalbinis rodiklis : ĮSIPAREIGOJIMAS SUSITARIMAMS.


Metodinių rekomendacijų turinys, veiklos vertinimo rodikliai ir pagalbiniai rodikliai yra iš. Koordinuoti ir organizuoti rajono pedagogų metodinę veiklą. Išliko geri arba pagerėjo mokinių sveikatingumo rodikliai. Vykdau mokytojų metodinės veiklos stebėseną, teikiu pagalbą. Mokiniai, lankantys minėtus.


Rengėjai – mokyklos vadovas, metodinės grupės ir metodinė taryba. Daugumos mokytojų , metodinių grupių individualūs planai dera su metine veiklos programa ir atitinka strateginius. Aktyvinant ir skatinant metodinę veiklą , tikslinga teikti prioritetą ikimokyklinio ugdymo įstaigose,. Savivaldybės švietimo rodiklių pagerėjimas.


Daugiau dėmesio skirti mokytojų profesinės kvalifikacijos ir metodinės. Bendrojo lavinimo mokyklų veiklos rodikliais bei kokybės . Metodinės veiklos planavimo savaitė: metodinių grupių veiklos krypties, pranešimų temų ir. METODINĖS VEIKLOS SRITYS: pagalbos mokiniui teikimas ir mokytojų bei pagalbos mokiniui specialistų.


Mokytojo metodinės veiklos rodikliai

Sporto mokyklos vidaus veiklos kokybės įsivertinimas yra organizuojamas kaip. Iš anksto susitariame, kad pirmajam lygiui priskirsime kokybės rodiklį tada, kai jo. STRATEGINIO PLANO IR METINIO VEIKLOS PLANO ĮGYVENDINIMAS. Pasirengti ir įteisinti mokytojų etatinio darbo užmokesčio sistemą.


Vizito metu gilintasi į mokinių ir mokytojų veiklą pamokose, mokyklos vadovų ir. Metodinės tarybų nariais, tėvais, socialiniais partneriais, mokyklos veiklos. Specialioji ( mokytojo padėjėjo ir gestų kalbos vertėjo) pagalba skirta proc.


Rezultato aprašymas (pagal rodiklį ). Metodinė taryba, Pmokytojų klubas, RM MK projekto komanda, N. Tikslingai vyko mokytojų kvalifikacijos tobulinimas. Pasiekti, kad VBE išlaikiusių moksleivių dalis viršytų analogišką savivaldybės mokyklų rodiklį. Nustatyti metodinės veiklos ir kvalifikacijos kėlimo prioritetus. Susitarta dėl mokytojų kvalifikacijos kėlimo poreikių ir prioritetų, mokytojai .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai