2018 m. spalio 22 d., pirmadienis

Kaip pakeisti kalba volvo xc90

Kaip pakeisti kalba volvo xc90

Už tai ir klausiu, gal kas žinote, kaip pakeisti tą kalba. Borto kompiuterio kalba - tai tik tekstas ir niekuo . Berods bazeyra ta pati siu modeliu, XCkeleta teko tureti. Kalbos savarankiškai pasikeisti neišeis. Navigacijoje kalba pats gali pasikeisti per meniu, o kalba gali pakeisti kai kurie,.


Kaip pakeisti kalba volvo xc90

ICM) ir prietaisų skydelio (DIM) kalbą į LT, EN,. Galime pakeisti kalbas DIM modulyje (skydelyje) ir ICM modulyje (radijo valdymo ekranėlyje). Volvo vkalbos keitimas. Techniškai tvarkingas automobilis, sutvarkyta važiuoklė ( pakeisti stabdžių diskai, amortizatoriai), akumuliatorius su galiojančia garantija, kuriasi be problemų . Trūksta: xc Europos Komisija.


Saugos vartai - europa. Kategorija: Motorinės transporto priemonės. O dabar turite situaciją, kada jūsų reikalaujama pakeisti katalizatoriaus. Pakeisti diržai, tepalai.


Kaip pakeisti kalba volvo xc90

Volo, būsite saugesni, nei lipdami kopėčiomis pakeisti lemputės. Norint pakeisti įvesties režimą į skaičius. Norėjau pasiteirauti ar galima būtu pakeisti kalbą ekranėlije kuris rodo kiek kuro valgo ir panašiai . Jautrus GPS, lietuviška kalba , greitas ir kurą taupantis skaičiavimas.


VOLVO RTI DVD navigacijos sistemoms.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai