2018 m. kovo 22 d., ketvirtadienis

Orai menesiui

Gyvos vaizdo transliacijos. Valandinės bei ilgalaikės temperatūros, kritulių ir vėjo krypties prognozės. Paskelbiama apytikslė orų prognozė Vilniuje mėnesio laikotarpiui.


Orai menesiui

Sužinokite kokie orai mūsų laukia Vilniuje artėjantį mėnesį. Patikima artimiausių valandų ir ilgalaikė orų prognozė savaitei, perspėjimai apie meteorologinius reiškinius. Lietuvoje debesuota su pragiedruliais. Kai kur šiaurės rytiniuose rajonuose truputį palis. Koks šiandien oras ir savaitės orų prognozė Šventojoje.


Galvonaitės komentaras, kokių orų išdaigų galime tikėtis iš balandžio mėn. Tenerifė – paslaptinga, tačiau labai spalvinga bei kontrastinga sala, turinti nuostabią gamtą, galinti pasiūlyti įvairiausių pramogų. Su šeima apsilankę Loro parke . Tačiau kitą savaitę orai pamažu keisis – sulauksime.


Tikriausiai nei vienas neprieštarautų, kad planuojant kelionę – labai svarbūs orai. Jie daro iš ties didelę įtaką ne tik poilsiui, bet ir visai kelionei. Praha – gražus miestas, kasmet pritraukiantis turistus iš viso pasaulio. Tai viena iš pačių gražiausių sostinių Europoje, kai kuriems žmonėms netgi pati . Atostogos spalio mėnesį : tobulas oras už nedidelę kainą. Makaliaus dovanų kuponas kelionei ir poilsiui įsigyti – geresnės dovanos neįsivaizduoju!


Airijos orai ganėtinai niūrūs, kadangi šalies klimatas nors ir švelnus, tačiau itin drėgnas. Svarbu paminėti, kad orai Airijoje labai paveikti Golfo šiltosios srovės . NOAA temperatūros prognozės vasario mėnesiui žemėlapis. Tačiau nuo Balkanų į pietus orai jau bus tokie, prie kokių ir yra įpratę tų kraštų . Išsamiosos orų prognozės. Papilė, kitos savaitės orai.


Vykstantiems gyventi, dirbti ar poilsiauti į Norvegiją, žinoma, rūpi koks šios šalies klimatas. Milanas – Italijos miestas, kitaip vadinamas mados sostine. Jisai mados atžvilgiu neatsilieka nuo garsiųjų pasaulio miestų Paryžiaus, Londono ir netgi Niujorko. Olandija – nuostabi valstybė, kurią pasirinkus savo atostogų kryptimi tikrai neapsiriksite. Norint, kad visi kelionėslūkesčiai išsipildytų, verta pasidomėti apie.


Mažiau vėjuoti ir lietingi orai būna birželio, liepos ir rugpjūčio mėnesiais. Jau gegužės mėnesį prasideda poilsiautojų sezonas, o nuo birželio iki rugsėjo čia jų daug. Pats sezono įkarštis – rugpjūčio . Orai , renginiai, pramogos Kipre. Vasaris yra turistinio sezono piko pabaiga ir orai šį mėnesį vis dar yra idealūs. Centrinėje ir šiaurinėje Tailando dalyse lietaus tikimybė šiek tiek . Kovą ir balandį būna šilčiau, bet atėjus gegužės mėnesiui oras tampa.


Geriausi orai būna nuo balandžio iki spalio, sausis būna ypatingai lietingas. Maltoje poilsiauti galima ištisus metus. Tinkamiausias metas – nuo. Ruduo į Maljorką pasibeldžia spalio mėnesį ir trunka iki lapkričio.


Sinoptikų oro prognozės savaitei, dienų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai