2018 m. kovo 26 d., pirmadienis

Lietuvos dizaineriai

Rodomi šios kategorijos puslapiai (iš viso kategorijoje yra puslapiai). Mes naudojame slapukus, siekdami užtikrinti geriausią įmanomą tinklapio naudojimą vartotojui. Naudodamiesi šiuo tinklapiu, taip pat ir patekę iš kito tinklapio . Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos.


Ji nepanaši į savo bendraamžes.

Lietuvos dizaineriai publikuoti DELFI. Londono dizaino festivalyje. Pristatomi dizaineriai. Litexpo“ septyni lietuvių dizaineriai ir mados namai renginyje „Wedding Fashion Show“ pristatė . Kad Jie Mėgaujasi Dėmesiu Ir Pinigais.


Tačiau beveik visais atvejais dizaineriai siekia tam tikro pokyčio – ir būtinai kitaip, nei tai jau darė kiti. Tai bus pirmas kartas, kai .

Kaip pasirodymui ant raudonojo kilimo Berlyne ruošėsi A. Prieš pat išskrisdama į Berlyno kino festivalį, aktorė, vasario mėn. Kasmet savo kolekcijomis stebinantis garsiausias šalies mados dizaineris Juozas . Vilnių sudrebino mados istoriko A. Mados alchemija (XX–XXI a. stiliaus ikonos)“. LIETUVOS DIZAINERIŲ SĄJUNGA. Jie tave įrašo į savo būrį, suteikia tau teisę dalyvauti „Mados infekcijoje“ . Mados infekcija“ neįsivaizduojama ne tik be stilingų mados pasaulio gerbėjų, bet ir be šio amato ekspertų – dizainerių ir stilistų. Dažna nuotaka svajoja apie dizainerio jai sukurta ir pasiūtą vestuvinę suknelę.


Visos Juozo Statkevičiaus paslaptys. Auksiniai įvertinimai . LR kultūros atašė Jungtinėje Karalystėje. All posts tagged lietuvos dizaineriai.


Nuo sekso industrijos iki mokslinės fantastikos. Lateksas yra kontraversiška medžiaga jau vien dėl to, kad ją . Julija Žilėnienė, David Arquette, .

Vivienne Westwoo Gwen Stefani, Jordin Sparks, Juozas Statkevi? Ne tik šiltuoju metų sezonu moterys trokšta dėvėti dailias, kūno linijas išryškinančias sukneles. Deja, bet atvėsus orams ir „paspaudus“ šaltukui . Proga neeilinė – artėjančio jubiliejinio . Nacionalinius pakuotės dizaino apdovanojimus (NAPA).


Idėjos: SPITSprendimai. Juozas Statkevičius, dar ketvirtadienį pristatęs „Magnum“ paplūdimio drabužių kolekciją, nesiliauja stebinti. Parduodu vieną kartą dėvėtas vestuvinės suknelės. Dizaineris pirmą vasaros dieną . YZY“ siūlo ne tik kompleksinius in- terjero sprendimus, bet ir užsiima pra- moniniu dizainu.


Baldų pramonė viena stipriausių, ir šiame rinkos segmente ma-. Vaidą Gaižauską ir Raimondą Aškelovičių, moderniosios keramikos atstovę . Sostinės savivaldybė kviečia profilaktiniais vaikų sveikatos patikrinimais pasirūpinti jau dabar, nelaukiant rudens. Vilniuje ugdymo įstaigas lanko apie 1.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai