2018 m. kovo 30 d., penktadienis

Klaipeda gdanskas autobusas

Klaipeda gdanskas autobusas

Neseniai skelbėme apie naują skrydį iš Vilniaus į Gdanską , tad labai džiaugiamės pristatydami dar vieną ilgai lauktą maršrutą augančiame . GDANSKAS – MALBORKAS – FROMBORKAS. Išvykimas iš Vilniaus oro uosto ( tiesioginis skrydis ). Pusryčiai ir vakarienės. Geriausias variantas iš Lietuvos – tiesioginis skrydis iš Varšuvos į Marakešą). Savaitgaliui lekiam į Norvegijos sostinę!


Klaipeda gdanskas autobusas

Tiesioginis skrydis į abi puses iš Vilniaus į Oslą! Paskubėk ir užsisakyk jau dabar! Tuo tarpu tiesioginių skrydžių į Gdansko oro uostą iš Vilniaus bent jau ne sezono metu nesu mačiusi, gera opcija pirkti jungiamąjį skrydį su minučių . Kadangi tiesioginių skrydžių į Tenerifę iš Lietuvos pasitaiko retai.


Nes dabar gaunasi kad 23. Bilietai į Gdanską Vilniaus autobusų stotis Autobusų stotis yra įsikūrusi netoli . Smagi vasaros savaitgalio kelionė į Lenkiją aplankant Gdanską , Torunę,. Vasaros atostogos Albanijoje – tiesioginis skrydis iš Vilniaus , pervežimai bei n. Nuo sausio – labai daug pigių TIESIOGINIŲ skrydžių į Gdanską!


Trūksta: tiesioginis skrendam24. Visi bilietai iš Vilniaus į Gdanską. Aviabilietai geriasiomis kainomis, patogus ir greitas užsakymas . Užsisakykite skrydžius į Gdanską ir pasivaikščiokite romantiškame senamiestyje.


Vilnius - Gdanskas EUROLINES autobusu. Skrydžiai iš Vilniaus į Gdanską suteiks naujas galimybes visiems – pradedant paprastais keliautojais, baigiant verslininkais. Iš Vilniaus Kauno Rygos Palangos.


Klaipeda gdanskas autobusas

Ryga Gdanskas , tiesioginis , 10. Rezultatų filtravimasKraunasi rezultatai. Lėktuvu į Gdanską - atpalaiduojantis poilsis SPA viešbutyje Lenkijos. Skrydis tiesioginiu reisu iš Vilniaus į Gdanską (Lenkija). Preliminarūs skrydžio laikai (1val. - 1val.) Skrydžio laikai bus patikslinti.


Wizzair“ pristato naują maršrutą iš Vilniaus į Lenkijos pajūrį. Tikrai taip, lėktuvų bilietai už žemas kainas, o tiesioginiai skrydžiai į Lenkiją iš Vilniaus trunka vos valandą. Tai leis prisidėti prie tiesioginių darbo vietų sukūrimo, apjungiant . Pigių skrydžių iš Vilniaus į Gdanską nebeliko, o tiesioginio skrydžio bilietai šia kryptimi dažniausiai būna gan brangūs, tad reikėjo ieškoti .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai