2017 m. balandžio 26 d., trečiadienis

Turbinos tikrinimas

Nemokamas turbinų patikrinimas Vilniuje, turbo servisas Turbobaltic,. Nuimtos turbinos (turbokompresoriaus) patikrinimas NEMOKAMAI! Turbinos patikra Lietuvoje, įmonių paieška Auto. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.


Turbinos tikrinimas

DELFI - Automobilio turbokompresorius, arba turbina , – svarbi detalė. Jeigu abu parametrai neviršija ribų, tikrinamas tepalo laidumas. Kitos itin svarbios turbinos dalys yra turbokompresoriaus ir turbinos sparnuotės, tarp kurių yra slydimo guolių sistema.


Variklio alyvos lygio tikrinimas. Pastebėjote, kad turbina veikia neįprastai? Turbinų gedimai ir priežastys gali būti įvairūs. ALVIS variklių ekspertai pasiruošę Jums padėti. Turbokompresorių remontas , patikra, geometrijos valymas ir . Defektacija – turbokompresoriaus – turbinos valymas, komponentų tikrinimas , gedimo priežasties nustatymas, išsamus informacijos pateikimas . Tarpinio aušintuvo patikrinimas ir prireikus jo pakeitimas arba . Gavus turbiną , gedimo aptikimas ir kainos nustatymas – nemokamas!


Turbinos tikrinimas

Reikia profesionalios konsultacijos? Užduok klausimą internetu. Arba skambink telefonu tiesiai me meistrui į telefoną Kaune Vilniuje . Aukščiausios kokybės turbinų remontas, dalys ir servisas, mėnesų garantija. Remontas per vieną darbo dieną.


Suremontuota turbina buvo sumontuota transporto priemonėje kitame servise. Valdoma įranga apima elektrinių reaktorius, turbinas , generatorius ir kitą pagalbinę įrangą. Kuro purkštuko keitimas, 6€. Taisant ir restauruojant turbinas naudojame naujausias technologijas ir įrengimus : Cimat, TurboTechnics, Turboclinic. Mes visada pasiūlome kainą ir kokybę . Su turima įranga mes galime nepriekaištingai išvalyti turbinas , subalansuoti.


Detalėms ir remonto darbams suteikiama garantija! Kompiuterinė diagnostika, automobilio paruošimas TA. Audi turbokompresoriai su kintama turbinos geometrija. Kintama geometrija yra naudojama. Viskas gerai, kai turbina yra tvarkinga, bet sudilus turbinos veleno įvorėms, per.


STURBO – tai vienintelė įmonė turinti stendus ir remontuojanti turbokompresorius Šiauliuose. Mūsų sandėliuose puikuojasi restauruotos turbinos tokių įžimių . Man irgi atroso, kad kazkas bus su tepalo padavimu i turbina. Cia yra turbinos tikrinimo. Turbina negali pati sugesti, jei yra tepalo slegis. Be to, variklis su turbina bus ir mažesnis, ir lengvesnis.


Turbinos tikrinimas

SVARBU – turbinos gedimo priežasties nustatymas ir šalinimas. Siemens“ pranešime taip pat teigiama, jog pradėti tikrinti visų jo padalinių ryšiai su bet kur pasaulyje veikiančiomis įmonėmis, per kurias į . EGR, turbina ar kitos dyzelinio variklio. Kadangi diodas šviečia tik tinkamu poliarumu gali būti, kad tikrinant jums .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai